- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана история
Ето я и моята объркана история моля не ме съдете а ми дайте някой съвет ....
Значи запознахме се на скоро със въпросното момче на 17 сме вече .... от началото на годината ми беше криво в ново училище а и преди съучениците ми все ми се присмиваха и ми беше писнало все да съм доброто и послушно момиченце които учителите му се радваха и обичаха...както и да е промених се външно и вътрешно зареди предишните си любови които само неприятни спомени...влюбих се в един свой съученик макар че отначало отричах и нали се бях превърнала в лошо момиче което бяга от часовете ,говори в час размива останалите...останалите обаче си помислиха ,че вземам някакви наркотици за да съм толкова често в добро настроение дори и сутрин а аз само кафе бях пила...така и момчето което много харесвам чу тези слухове и започна да страни от мен..незнам защо на шега от начало направих един фалшив профил във фейсбук уж да видя дали флиртува с други момичета там дали им обръща внимание нали той е все така старателен в уроците и получава винаги добри оценки...речено сторено през Коледната ваканция ми липсваше и реших да използвам това за да му пиша и да видя дали ще отговори да се направя на момиче от друг град досещате се....той пък взе че отговори и така се започна писахме си с часове гонворихме на различни теми ,но аз не бях сложила моя снимка а на известна личност и така за малко спряхме ,но на скоро пак ми писа и не се сдържах и му отговорих...цяла история си измислих направо ,проблема обаче е че той започна да настоява да ме види на снимка или поне тази с която мисли ,че пише..незнам какво да правя дали да му призная че съм аз или не?Ако му призная и ме намрази?Всичко беше на шега от любопитство а сега се чуствам в безизходица направо...направих го защото знаех че ако му пиша от мое име нямаше да ми отговори ,сега казва че по начина по който му пиша започвал да го привличам и незнам наистина съм обръкана ако се влюби в "другата" тоест тази дето не съществува?
Изтрии си фалшивия профил и започни да контактуваш с него лично! Гледай да започнеш да правиш нещата паралелно, за да не се усети, че си ти. В смисъл започни да му пишеш и да общуваш с него на живо, и през това време все по-рядко общувай с него от фалшивия профил, но не спирай изведнъж, за да не е очевидно, че си била ти и си се преструвала.
щом не те е виждал значи се е влюбил във вътрешното ти аз, разкрий се според мен няма какво да губиш.
Ами ако си призная ,че съм била аз дали ще ме намрази?И кога да му го кажа?Някакви идеи?
като ти иска снимка - дай мутвоята. така без некви драми сам ще разбере квото е нужно, а след това му подчертай ! , че не взимаш наркотици и почни да се държиш нормално и да стоиш в часовете. Щом казваш, че и той си гледа уроците, значи по би го впечатлила с това, а не да си "дим да ме няма" ... А тва дали даскалите те обичат и че някой ти се смее за тва - повярвай ми след година-две-три, ти ше си мноооооооооооого над тях.
dgdg
Вземи да пораснеш, наистина.
Спряла да учи, станала "лошо момиче", което буквално си е съсипало бъдещето и го осъзнай, докато е време. Иначе щом си му симпатична без да те е виждал, значи все пак оценява това, което си пише и харесва вътрешното ти "Ти", така че няма какво да губиш, според мен, ако му изпратиш твоя снимка.
Ами ако ме намрази зареди това ,че го излъгах?
Ами кажи му това, което написа тук - че не е било с такава цел, че си искала да го пробваш итнт. Но не драматизирай, пробвай по някъв по-ведър начин да разговаряш с него, може пък да му стане смешно, не да се разсърди... което е по-добрият вариант за мен. Но дори да стане и второто - ако наистина те е харесал като човек, не вярвам да го държи много сръднята.![]()
dgdg
Охх като почнете с това станах лошо момиче спрях да уча . Това вече не е вървежно напротив жалко е ! Свестните момчета си падат по мацки с цели и амбиции , а не по пикли дето бягат от час и се правят на лоши в мрежата . Значи ти можеш да го лъжеш и разиграваш и сега питаш дали ще се ядоса . Ами сладурче никой не обича да го баламосват , той се е влюбил в твоето фалшиво аз а не в в самата теб . Може пък и да греша и след като му кажеш нещата да потръгнат,но от това което чета по скоро би се одръпнал от теб .
Много глупава постъпка, и да, има възможност да го нараниш по този начин и да те намрази. Ти си играеш с чувствата му по , така че най-добре му кажи и каквото стане-стане. Нищо не можеш да направиш, трябвало е да помислиш преди да правиш глупости.
Гледай Catfish, поне да се успокоиш, че не си единствената в такава ситуация.
Ами нормално е отначало да не се зарадва и да се ядоса ,но може и да го приеме по-спокойно зависи от характера му![]()
Като почнете с тия малоумни глупости ... Изтривай стария профил,изчакай известно време и започни да му пишеш от твоя.Общувайте и в училище.И ако питаш мен към момента въобще не си помисляй да му признаваш,че ти и онази сте един и същ човек.Аз лично не бих простила подобна лъжа![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!