.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Nokia Lumia 710

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Sp0x3r Виж мнението
    +Лумийката(710) много ме кефи- много е бърза и лесно се използва. Не ми е забивала до сега. И е забавно да си различен от другите. Всеки Андроид, Айфони бля бля бля - аз Windows phone! И е доста по-бърз от мнозинството от телефони.

-И аз бях на твоето място. И аз трябваше да си купувам телефон за рожден ден. Когато гледах лумията гледах и други конкуренти които ми предлагаха. HTC One V е със цена близка до лумията. Андроид със Sense 4. Не беше зле обаче на мен ми беше писнало от Андроид и реших да сменя на нещо свежо.(Имах HTC Hero.)
    -Ако искаш вземи си лумията, но според мен трябва да си вземеш нещо със WP 8, защото тези със 7.5+ започват да остаряват. За съжаление ще получат 7.8 и после ще е дотам.

Аз имам тази лумия и ако искаш може да ти покажа как да си сложиш 7.8 ъпдейта. ( Не е Custom ROM(не ти пада гаранцията), просто малък експлойт в Nokia Care Center). Лумийката много ме кефи- много е бърза и лесно се използва.
    Сега вземи кажи , че Нокиа Лумиа 710 е по - добра , надеждна и бърза от HTC one x и samsung note

Цитирай Първоначално написано от dude99 Виж мнението
    Сега вземи кажи , че Нокиа Лумиа 710 е по - добра , надеждна и бърза от HTC one x и samsung note
    Със пълен глас го казвам че е по-хубав телефон.
    Bloody Ligh7 ... That makes me going on ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си