.
Затворена тема
Страница 15 от 163 ПървиПърви ... 51112131415161718192565115 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 4072
    Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Взех си вече изпитите и вече айляк...Ся мисля каква прическа да инсталирам Малко туй унуй, xD
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Да. Чувствам се като пич.

Wednesday666, няма какво да ги бавиш. Идиотите никога не са имали и нямат мяра и ще продължават да ти се качват на главата, докато го позволяваш.
    "Кога и да ги биеш, се е късно."
    Лаф на един бг простак. Важи с пълна сила.
    Нещо ми писна от всичките motherfuckers around me.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    За крехките си 18 се научих да ги убивам с безразличие, тънка ирония или сарказъм. Доста по-добре ми е. Рядко вече се намира някой,който е способен да ми обтегне нервите до такава степен, че да ми се накъдри косата безвъзвратно Редки са тези таланти,ама после си го изяждат тройно.

Искам да спя, допреди малко умирах да заспя, сега се изкъпах и съм кукуряк. Не мога да отлепа утрИ.
    Обичам го, още малко остана и ще си го видя!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,БЕ,МУШМУЛИ!
    maDamn

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Честита Баба Мартааааа, румени и засмени
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Честит 1ви март.

Иначе аз днес нещо се офлянквам още, а трябва да попрочета някоя и друга информацийка и да си напиша едно CV и една молба за работа.Довечера трябва да минат през една проверка и да пращам каквото трябва да се прати там по пощата.След това ми остава само да чакам пък каквото сабя покаже
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Chacho
    ^И да се пофалиш и на назе после.

Честита ви Баба Марта! Обичайте се и не пестете за мартеници от презервативи.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Времето е прекрасно! Ще ходим на разходка. Трябва да платя и тока днес. Поне не е много.Искам вече да си намеря хубава работааааааааааа

anonymous708973
    Guest
    Хах, днес кормуването мина добре. Вярно с напътствия, ама поне нямаше малоумщини от моя страна, доволна съм. По-обнадеждена се чувствам за изпита.

Имам да уча цял Вапцаров за 5 учебни часа, след като съм тъпа и не си го разпределих за няколко дни, ама... така е, да ми е яко сега. Карам го лежерно... :д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Утре ще е страхотен ден. Днес също.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Утре ще е страхотен ден. Днес също.
    Днес ще е страхотен ден. Вчера също.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    ^И да се пофалиш и на назе после.

Честита ви Баба Марта! Обичайте се и не пестете за мартеници от презервативи.
    Ще се пофаля няма проблеми.Стига да ме пожелаят
    Сега ровя,ровя,но няма как да ми е толкова голямо и представително СV-то
    Пък ако стигна и до интервю...мале мале,сложна работа ми се вижда.Като ходих преди време на едни мотивационни курсове го имаше застъпено и психоложката ни изказа един куп неща как да се изкараме готЯни пред работодателя за да успеем да се продадем на пазара на труда.Сега четох някаква друга дълга статия по въпроса според която също колкото си по естествен толкова по зле и колкото повече успееш да си нагодиш масчицата спрямо работодателя толкова по-добре
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Болен.

Супер фен Аватара на cyclops
    Честита баба Марта !

Много съм изморена, а имам страшно много работа. Искам да съм добре и няколко седмици само да тренирам и почивам. Нищо друго...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Днес ще е страхотен ден. Вчера също.
    Бъзикай се, Чардаре :P

п.п. и по-онзи ден беше страхотен ден.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ще се пофаля няма проблеми.Стига да ме пожелаят
    Сега ровя,ровя,но няма как да ми е толкова голямо и представително СV-то
    Пък ако стигна и до интервю...мале мале,сложна работа ми се вижда.Като ходих преди време на едни мотивационни курсове го имаше застъпено и психоложката ни изказа един куп неща как да се изкараме готЯни пред работодателя за да успеем да се продадем на пазара на труда.Сега четох някаква друга дълга статия по въпроса според която също колкото си по естествен толкова по зле и колкото повече успееш да си нагодиш масчицата спрямо работодателя толкова по-добре
    Ми аз минах първото си по-сериозно интервю (и готвене на CV съответно). На интервюто ми задаваха много провокиращи въпроси (от сорта на "Ако се обадя на миналия ти работодател/колеги, кое ще каже/кажат, че е най-лошото ти качество?") Общо взето трябва да покажеш, че адекватно можеш да се справяш в подобни ситуации и не се паникьосваш. Обосновавай се колкото е нужно, не оставяй нищо недоизказано, вярвай в това което говориш. Ако на интервюто ти задават и "технически" въпроси, които да ти определят компетенцията, гледай хем да покажеш че знаеш нещата, хем че можеш разбираемо да ги предадеш на останалите.

Има нещо, което винаги си имам предвид като ходя на интервю - можеш да наприказваш хиляди работи и да изглеждаш в собствените си очи като добър кандидат за дадената позиция. Ма в крайна сметка, въпреки че му е зор на шефа да си компетентен, по му е зор да му върви работата. Той не те иска, но е принуден да те вземе. Покажи му, че можеш да дръпнеш работата напред и ще има полза от теб.

За CV-то можеш да ползваш това: http://www.visualcv.com/ . Според мен е по-добра оферта от европейските CV-та, щото взеха да стават много изтъркани. Става лесно, бързо, подредено, красиво и можеш да си го изплюеш в PDF формат.

Винаги включвам малко информация за себе си - хобита, черти от характера, някви такива. 2-3 реда, не повече, но да има за разнообразие. А сред тях един голям коз е "добро чувство за хумор".

Наскоро коментирах с някого и въпроса "какви са ти финансовите очаквания", който задават интервюиращите. Трябва много добре да знаеш какво е стандартното заплащане в сферата, защото това се очаква като цяло да отговориш. Тоя въпрос няма общо с преговори за заплащането - трябва да си много добър, че да изпросиш нещо отгоре. А и големите фирми си имат ясно установени правила на заплащане и още преди да си влязъл на интервю знаят колко ще ти дадат. На моето казах по-малка сума и ми казаха "Не, няма да е Х, ще е малко повече, У ще е заплата ти".

Успешното интервю не се определя по това дали са те взели, а дали са разбрали напълно какъв си и какво можеш. Ако не те дооценят - по-добре бягай от там. Щото и за вбъдеще е вероятно да останеш недооценен в дадената фирма.

И така

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Same here...

Добре съм, лудея си на воля...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Честита Баба Марта на всички

Преди 5 минути се прибрах от училище и сега ще се оправям да ходя на работа . И както винаги като се прибера учене

Хубав ден на всички !

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Same here...

Добре съм, лудея си на воля...
    Ти си виж скайпа, пратил съм ти нещо.

Супер фен Аватара на paradosou
    Абсолютен вакуум. Повредено ми е нещо.
    Обаче денят е адски хубав, топли ми душата това слънчице.
    Последно редактирано от paradosou : 03-01-2013 на 11:43

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Oh...искам си го вече. Писна ми от тая работа.
    Доволна съм поне от училище,резултатите ми са задоволително над перфектното
    А деня е толкова прекрасен...ех...
    maDamn

Супер фен Аватара на Cloud9
    Успешното интервю не се определя по това дали са те взели, а дали са разбрали напълно какъв си и какво можеш. Ако не те дооценят - по-добре бягай от там. Щото и за вбъдеще е вероятно да останеш недооценен в дадената фирма. И така
    Евала за цялото описание! За по-малко от месец бях на около 10 интервюта като на много от тях бях одобрена за втората част. С времето и аз започвам да свиквам и предварително си мисля какво ще ме попитат. В началото се стараех да се представя като най-подходящия кандидат, но сега отивам и просто представям себе си. Това според мен е най-добрия начин. На последното интервю жената ме накара да се опиша така че да ме запомни сред останалите 10 кандидата. Това ми развихри въображението и от сега нататък ще правя всичко възможно да ме запомнят и да си отлича не само с професионалните ми качества, но и с личностните ми характеристики. Оххх искам да започна работа вече. Много сметки ми се събраха, а нямаме и какво да ядем.Ужас!

Супер фен Аватара на cyclops
    Мдамм и аз да добавя за интервютата, защото съм била на доста. Наистина е много е важно да покажеш характер и да покажеш, че си приятна личност, та дори и забавна. Все пак искат да назначат хора, с които ще работят лесно и приятно. Можеш да си с 5 дипломи и много опит, но ако си сухар надали ще те вземат.

Ми аз минах първото си по-сериозно интервю (и готвене на CV съответно). На интервюто ми задаваха много провокиращи въпроси (от сорта на "Ако се обадя на миналия ти работодател/колеги, кое ще каже/кажат, че е най-лошото ти качество?") Общо взето трябва да покажеш, че адекватно можеш да се справяш в подобни ситуации и не се паникьосваш. Обосновавай се колкото е нужно, не оставяй нищо недоизказано, вярвай в това което говориш. Ако на интервюто ти задават и "технически" въпроси, които да ти определят компетенцията, гледай хем да покажеш че знаеш нещата, хем че можеш разбираемо да ги предадеш на останалите.

Има нещо, което винаги си имам предвид като ходя на интервю - можеш да наприказваш хиляди работи и да изглеждаш в собствените си очи като добър кандидат за дадената позиция. Ма в крайна сметка, въпреки че му е зор на шефа да си компетентен, по му е зор да му върви работата. Той не те иска, но е принуден да те вземе. Покажи му, че можеш да дръпнеш работата напред и ще има полза от теб.

За CV-то можеш да ползваш това: http://www.visualcv.com/ . Според мен е по-добра оферта от европейските CV-та, щото взеха да стават много изтъркани. Става лесно, бързо, подредено, красиво и можеш да си го изплюеш в PDF формат.

Винаги включвам малко информация за себе си - хобита, черти от характера, някви такива. 2-3 реда, не повече, но да има за разнообразие. А сред тях един голям коз е "добро чувство за хумор".

Наскоро коментирах с някого и въпроса "какви са ти финансовите очаквания", който задават интервюиращите. Трябва много добре да знаеш какво е стандартното заплащане в сферата, защото това се очаква като цяло да отговориш. Тоя въпрос няма общо с преговори за заплащането - трябва да си много добър, че да изпросиш нещо отгоре. А и големите фирми си имат ясно установени правила на заплащане и още преди да си влязъл на интервю знаят колко ще ти дадат. На моето казах по-малка сума и ми казаха "Не, няма да е Х, ще е малко повече, У ще е заплата ти".

Успешното интервю не се определя по това дали са те взели, а дали са разбрали напълно какъв си и какво можеш. Ако не те дооценят - по-добре бягай от там. Щото и за вбъдеще е вероятно да останеш недооценен в дадената фирма.

И така
    Мерси за цялата информация дето ми даде,защото може и да ми е от полза. Позицията, за която мисля да кандидатствам е продавач консултант.На въпроса: "Кое качество ще определят бившият ми работодател/колеги като най-лошо няма как да им отговоря тъй като колеги досега съм нямал, а съм работел само известно време в сивият сектор и то от нашият компютър.Според брат ми е грешка обаче да споменавам,че съм работил в сивият сектор.Управителката на магазина в Божурище,която каза,че не зависят нещата от нея, а и пращат хора и трябва да пратя CV в сайта ме попита само това преди да ми го каже.Ти работил ли си нещо досега? Аз и отвърнах: "Не". и Допълних: "Само малко в сивият сектор", на което тя само се засмя.
    Относно заплащането не могат да ме бутнат.Разпитал съм що годе подробно един приятел дето работеше там,напусна и после пак работеше до 23ти февруари и напусна. Заплащали са от 400 до 450 лева. 370 ако те пратят по една младежка програма на ЕС,която при нас в момента е стопирана от трудова заетост за 6 месеца и след това пак може да ти вдигнат заплатата.Единственото нещо,което не знам е колко отпуска можеш да си пуснеш годишно и кога се работи и почива.Всичко останало като кога има служебен превоз,какви са ти задълженията и какво допълнително могат да те накарат да правиш,на кое число ти плащат и т.н. и т.н. вече съм ги разучил,защото реших,че да питам този мой приятел ще ми е много по-лесно.Той пък си има вече и професионално изкривяване та ми презентира почти всичко още преди да съм се наканил да му задам въпросите. Иначе в момента имам и също една що годе добре позната касиерка там и една друга дето може и скоро да се запозная с нея покрай хората от обкръжението ми.Но в случая тези фактори много май не могат да ми помогнат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си