.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rabalka
    Мен ме кефи ако е такъв релефен с така вените му да са изпъкнали.

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Много ме разбираш бре!

По-хубави свирки ли се правят или ?

Цитирай Първоначално написано от marin_9867 Виж мнението
    По-хубави свирки ли се правят или ?
    Да по-готино е

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Моме, вземай се стягай, че в няколко теми те видях да пишеш така !! На 15 години си майна. Живота е пред теб, а ти си губиш едни от най-хубавите години. Няма лошо прави секс, но нас не ни дреме с колко си спала и какъв пенис е имал партнъора ти. С вени, без вени все к*р си е. И замисли се. че си само на 15 и не е никак хубаво да кажеш, че си спала с 10ма мъже, 2ма от които са дядки.
    Айде със здраве !

Цитирай Първоначално написано от Kyisi Виж мнението
    Моме, вземай се стягай, че в няколко теми те видях да пишеш така !! На 15 години си майна. Живота е пред теб, а ти си губиш едни от най-хубавите години. Няма лошо прави секс, но нас не ни дреме с колко си спала и какъв пенис е имал партнъора ти. С вени, без вени все к*р си е. И замисли се. че си само на 15 и не е никак хубаво да кажеш, че си спала с 10ма мъже, 2ма от които са дядки.
    Айде със здраве !
    Е ко да го правим детето , аз като бях на 15 момичетата на моята възръст близалки най-много да лапнат , ма като предпочита пишки "ФОСТАТА" , ко да прави,да ги лапа там .Ся неможе и казваме как да си живее живота .

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Цитирай Първоначално написано от iShomby Виж мнението
    Е ко да го правим детето , аз като бях на 15 момичетата на моята възръст близалки най-много да лапнат , ма като предпочита пишки "ФОСТАТА" , ко да прави,да ги лапа там .Ся неможе и казваме как да си живее живота .
    И аз не знам какво да кажа вече. Просто явно трябва да свикна, че света е пълен с такива момичета. Прав си..не отричам. Така беше едно време..близалки, а сега колкото по-голям к*р лапнеш толкова по-известна ставаш. И става още по-интересно, когато го казваш на публично място и се гордееш с това. Мда.

Цитирай Първоначално написано от Kyisi Виж мнението
    С вени, без вени все к*р си е.
    1. Без вени няма.
    2. Който претендира за релефа, трябва да знае как сам да го направи.
    3. Не е все к*р, ама явно едни имат право да се изказват, а други не остават несдъвкани след всеки пост.
    4. Ако някоя тема е безсмислена защо не я изтриват модераторите, а няколко самовживяли се шефчета все дават наклон, че видиш ли туй нямало значение, онуй нямало.

Цитирай Първоначално написано от Djara Виж мнението
    1. Без вени няма.
    2. Който претендира за релефа, трябва да знае как сам да го направи.
    3. Не е все к*р, ама явно едни имат право да се изказват, а други не остават несдъвкани след всеки пост.
    4. Ако някоя тема е безсмислена защо не я изтриват модераторите, а няколко самовживяли се шефчета все дават наклон, че видиш ли туй нямало значение, онуй нямало.
    Прав си, така е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си