- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пропиляно време,как бих могъл да променя нещата?
Стой си на дупето и не се бъркай във връзката им. В една връзка място за трети човек няма.
В една връзка може да има трети човек само ако някой от цялото (от двойката) го позволиАко на мацката й пука за нейния никога няма да позволи на някой трети да прецака нещо.
Авторе,явно момичето знае,че я харесваш.На твое място бих свалила картите на масата и бих поговорила с нея.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ако наистина няма, това няма да се допусне от момичето(в случа)! Тая логика не я приемам, ама никак! Вярно, че аз страня от обвързани момчета, но просто защото не съм се влюбвала в някой обвързан! Длъжен е да се опита да се сближи с нея, щом толкова много я иска. Ако тя държи на приятеля си няма да го предаде или замени, но ако има шанс да хареса автора, защо той да не опита? Все едно някоя да ви се бърка във вашата връзка и вие после да изкарате нея виновна, че приятеля Ви е зарязал заради нея?! Ми не - не е нейна вината! Това си е решение на гаджето Ви!
Авторе, според мен обаче при теб случая е, че си твърдо във FriendZone-ата!
А това за бала - ми, може да я поканиш, не пречи, че е обвързана. При нас поне беше хубаво да сме с хора от нашия клас, защото останалите не ги допускат после в ресторанта, а само ни придружаваха до там. Повечето ми съученички си имаха приятели, но не от нашия випуск и идваха с момчетата от випуска, с които са приятели. Просто я попитай дали си има кавалер за бала, ако ти каже, че ще е с гаджето си и до там.