.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Стой си на дупето и не се бъркай във връзката им. В една връзка място за трети човек няма.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Стой си на дупето и не се бъркай във връзката им. В една връзка място за трети човек няма.
    В една връзка може да има трети човек само ако някой от цялото (от двойката) го позволи Ако на мацката й пука за нейния никога няма да позволи на някой трети да прецака нещо.

Авторе,явно момичето знае,че я харесваш.На твое място бих свалила картите на масата и бих поговорила с нея.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Ако наистина няма, това няма да се допусне от момичето(в случа)! Тая логика не я приемам, ама никак! Вярно, че аз страня от обвързани момчета, но просто защото не съм се влюбвала в някой обвързан! Длъжен е да се опита да се сближи с нея, щом толкова много я иска. Ако тя държи на приятеля си няма да го предаде или замени, но ако има шанс да хареса автора, защо той да не опита? Все едно някоя да ви се бърка във вашата връзка и вие после да изкарате нея виновна, че приятеля Ви е зарязал заради нея?! Ми не - не е нейна вината! Това си е решение на гаджето Ви!

Авторе, според мен обаче при теб случая е, че си твърдо във FriendZone-ата!

А това за бала - ми, може да я поканиш, не пречи, че е обвързана. При нас поне беше хубаво да сме с хора от нашия клас, защото останалите не ги допускат после в ресторанта, а само ни придружаваха до там. Повечето ми съученички си имаха приятели, но не от нашия випуск и идваха с момчетата от випуска, с които са приятели. Просто я попитай дали си има кавалер за бала, ако ти каже, че ще е с гаджето си и до там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си