Родителите ми се отнасят с мен все едно съм малко дете, какво да пваря?
На 18 години станах и все още наште не искат да разберът че съм порастнала. Всеки път когато искам да ходя на партита или някакъв купон, те искат да де прибирам преди 12. Трябва да споря с тях за часове за да ми позволят да остана дори само до 12;30. Всички останали мой приятели си правят каквото искат без да ги спират..стоят си до късно 2-3 часа и т.н. Не смятам да е чесно само аз да си тръгвам рано. А и за нова година имаше голям купон в който отидахме заедно с наште, но аз реших да остана с приятелите си. Към 1;30 родитилите ми са си тръгнали а аз останах с мойте приятели до по късно..те искаха да поостанем до по късно (все пак беше нова година а и ние всички бяхме тийнейджери) и накрая се прибрах към 4 часа сутринта. Когато се прибрах майка ми ме чакаше и ми се скара и накрая стана голям скандал...мислите ли че тя е права или трябва малко да отпуснат важето с което ме държът на късо?? Помогнете ми да им докажа на родитилите си че съм млада и трябва да се забавлявам сега когато ми е време..дори и ходя на работа и си изкарвам мой пари това доказва че съм отговорна и разумна. Помощ?