.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Много си забавен с пълната липса на елементарни знания.
    Ъпдейтите да не си ги спрял, защото може някой от тях да ти зарази машината ? Да, и подобни глупости съм чел от хора ползващи компютъра като теб.
    Я, още един сладур ми се ребчи ))

Нека да се изясним за нещо. Когато осъждаш някой, че говори глупости, неистини и т.н., бъди готов да дадеш своята версия на нещата, подкрепена с достойни аргументи. Иначе се превръщаш в просто поредния заядливец по форумите, вярващ си че е "very cool". Нали разбираш, не е мъжко

Нещо да имаш да допълниш относно темата? Става въпрос за антивирусни програми тука - дали ползваш, дали не ползваш, какви ползваш?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Я, още един сладур ми се ребчи ))

Нека да се изясним за нещо. Когато осъждаш някой, че говори глупости, неистини и т.н., бъди готов да дадеш своята версия на нещата, подкрепена с достойни аргументи. Иначе се превръщаш в просто поредния заядливец по форумите, вярващ си че е "very cool". Нали разбираш, не е мъжко

Нещо да имаш да допълниш относно темата? Става въпрос за антивирусни програми тука - дали ползваш, дали не ползваш, какви ползваш?
    На твоите глупости няма как да допълня нещо.
    Написал съм достатъчно разбираемо- липсват ти елементарни знания, за да спираш стената и ъпдейтите. Разбирай го както си искаш, фактите не се променят.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    На твоите глупости няма как да допълня нещо.
    Написал съм достатъчно разбираемо- липсват ти елементарни знания, за да спираш стената и ъпдейтите. Разбирай го както си искаш, фактите не се променят.
    Ми те освен елементарните знания, антивирусните и ъпдейтите, също така ми липсват и вируси на компа и секакви проблеми от това естество. Скъсай се от яд!

Ми те освен елементарните знания, антивирусните и ъпдейтите, също така ми липсват и вируси на компа и секакви проблеми от това естество. Скъсай се от яд!
    Откъде си толкова сигурен?

Цитирай Първоначално написано от noconnection Виж мнението
    Откъде си толкова сигурен?
    Просто е - ако разни програмки започнат да се затварят без предупреждение, да се изтриват без причина, да изскачат разни съобщения от нищото или всички папки във флашката да са се изпокрили някъде - значи на машината се е настанил вирус. Вирусите обикновено имат някакво видимо проявление, не си стоят някъде там без да правят нищо.

Понеже в момента не ми се случват такива мистерии, значи съм чист. Но дори и да се хване нещо, това не е причина за панически страх, крокодилски сълзи или звънене на 112. Просто започва процедура по изследване на процесите и изчистване, а в краен случай на преинсталиране. Забавно е. И противно на очакванията - не се случва всеки ден.

А относно вашия спор, някой се е постарал да опише термините тук: http://www.bsd.bg/viruses-terms-and-definitions

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Просто е - ако разни програмки започнат да се затварят без предупреждение, да се изтриват без причина, да изскачат разни съобщения от нищото или всички папки във флашката да са се изпокрили някъде - значи на машината се е настанил вирус. Вирусите обикновено имат някакво видимо проявление, не си стоят някъде там без да правят нищо.
    Такива глупави и елементарни гадинки се хващат само от пАрно сайтовете. С опит като твоя се чудя дали нямаш цяла ферма с копачи, които не се хващат на тия изтъркани номера.

Може да видите към кой процес има осъществена връзка, но пак няма особено смисъл, тъй като не се знае, коя за какво е направена.

netstat -nao - гледа се PID-то (Process Identifer)
    Taskmanager >> View >> Select Columns... Слагате отметката на PID (Process Identifer).
    Сравнявате и готово.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си