.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Нов клас

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Общувай с тия от другите класове. И реално погледнато в много класове има такива случки, така че не си първата, нито последната. Просто се дръж нормално с тях, говори си, но приятели си създай извън класната стая, щом с тях все нещо не се получава.

Може би ще се получи ако се държа по свободно пред тях, а не да се притеснявам. Не знам даже и защо изпитвам това притеснение пред някои от съучениците ми?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Общувай с тия от другите класове.
    Не.Общувай си с твоя клас.Не казвам, че е лошо да имаш приятели и от другите класове, но най-вече трябва с тези от твоя клас да общуваш.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Общувай с тия от другите класове. И реално погледнато в много класове има такива случки, така че не си първата, нито последната. Просто се дръж нормално с тях, говори си, но приятели си създай извън класната стая, щом с тях все нещо не се получава.
    +1
    Ако наистина, ама наистина се увериш, че не можеш да бъдеш приятелка с тези от твоя клас, по добре си намери приятели от съседен. Аз поне така мисля и така ми се е налагало да правя понякога. Просто като си на нож с всичките от твоя клас или нямате тема за разговор, неприятни са ти, притесняваш се в тяхно присъствие - намери други, с които да ти е весело и да ти действат добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си