- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасен проблем с жените
1. Кефи ме мацката, щото има сгоден задник. –> Искам да се развие връзката ни сексуално, щото мисля само за секс като я видя. Задвижвам нещата в тая посока (звънкам, срещаме се, обяснявам си намеренията)
2. Кефи ме мацката, щото е умна -> Искам да се развие връзката ни на ниво комуникация, щото печеля много от разговорите с нея. Задвижвам нещата в тая посока (звънкам, пием бири в парка, слушаме дръм н бейс и си приказваме за живота)
3. Кефи ме мацката, щото има много як глас -> Искам да я слушам как пее. Задвижвам нещата в тая посока (звънкам й, водя я на караоке или в парка на по бира, дръм н бейс и пеенье)
4. Кефи ме мацката, щото готви яко -> Искам да ми сготви. Задвижвам нещата в тая посока (ало, гладен съм, аре да ми сготвиш)
5. Кефи ме мацката, щото има много от качествата, които търся -> Звънкам й хиляда пъти, виждаме се също толкова, заживяваме под един покрив и имаме деца.
Теб кво те кефи в мацката, накъде искаш да мръднат взаимоотношенията ви и ще ти кажа много бързо кво можеш да направиш по въпроса. Само че и ти сам ще си се сетил вече.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
това ми е малко странно... как развиваш нещата само в една посока ? ако те кефи гласа и щеш не щеш ще си говорите и пак ще получиш много от разговорите с нея .. само за секса мога да го разбера - връзка на изцяло сексуална основа без после ''ама ти само за това ме използваш,сърдита съм ти като 13 годишна '' за другите- малко трудно щото нещата са много близки,че да има развитие в едно нещо и да се притъпи в друго
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.