.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 154

Hybrid View

Извинявам се за това за което си обиден, но не отстъпвам от мнението си, че християнството има прекалено много неизяснени неща и противоречия, които са и основната причина да не го харесвам.

Не държа да я махаш.
    Последно редактирано от Quid : 03-04-2013 на 15:06

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Quid Виж мнението
    Извинявам се за това за което си обиден, но не отстъпвам от мнението си, че християнството има прекалено много неизяснени неща и противоречия, които са и основната причина да не го харесвам.

Не държа да я махаш.
    ок, мерси, браво че успя да пречупиш егото си и да ми се извиниш.................. това исках да видя в тебе.

Християнството няма нищо противоречиво, обаче всичко е много тънко........... а врагът срещу когото сме започнали битка е лукав и хитър и се старае всичко да обърка в умът ни.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ок, мерси, браво че успя да пречупиш егото си и да ми се извиниш.................. това исках да видя в тебе.

Християнството няма нищо противоречиво, обаче всичко е много тънко........... а врагът срещу когото сме започнали битка е лукав и хитър и се старае всичко да обърка в умът ни.
    Да въобще не прозвуча фанатично!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Да въобще не прозвуча фанатично!
    ок ай сега, кажи момчето ми, какво означава думата "фанатично".

Мега фен Аватара на RagioL
    фанатично е производна форма на фанатичен (ср. р.).

фанатѝчен — прилагателно име

Значение
    фанатѝчна, фанатѝчно, мн. фанатѝчни, прил.
    1. Който се отнася към фанатизъм.
    2. Който е проява на фанатизъм; непримирим, неистов. Фанатичен поглед. Фанатичен стремеж към свобода.
    нареч. фанатѝчно.

Думата си е на място.
    Ти често фанатично се бориш за идеята всички да се съгласят с теб и твоята вяра.

Не разбирам за какво его говориш? Както казах не съм писал нищо с цел да обидя някого а с цел да изразя моята собствена гледна точка и мнение, които, уви, ти няма да промениш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си