- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно 8 март
Привет!
Както става ясно - въпроса ми е свързан с празника в петък. По-точно, подаряването на цвете... Харесвам едно момиче и не знам дали да й подаря цвете или не. Имайте в предвид, че сме приятели и не знам дали тя гледа на мен по същият начин, както аз на нея. Не искам да се почувства неудобно. Знам, че по принцип цветята винаги "вършат работа", но в случая не искам да прибързвам. Просто искам да й честитя празника, пък по-натам ще мисля за самопризнания и прочие. На 22 съм, тя е с 4 години по-малка от мен, ако има някакво значение.
Независимо дали я харесваш или не,мисля че ще оцени жеста.Подарявай смело,няма какво да губиш
PS. Само не подарявай розаПробвай с лилиум,орхидея,кала и т.н...
Последно редактирано от minchorna : 03-05-2013 на 11:43
Мда, подари и цветя - само без червена роза. Бтв, лъжеш се ако си мислиш, че тя не знае, че я харесваш. Това не значи непременно че тя те харесва нали, но е окуражаващо все пак.
какво против червената роза имате? ;д аз пък предпочитам точно товаа също може да я изненадаш не с една, а с повечко червени рози (според мен червената роза е най-романтичното цвете, показващо обичта, красотата и много положителни факти!!!)
![]()
Няма лошо в червената роза,но е някак...по -интимен жест за мен. Ако все още отношенията ви са неясни...не знам,може пък с червената роза да придружиш и признание. Ако не ти се рискува заложи на лилиум,калии или нещо такова. Не че пак няма да загрее ,че я харесваш,но някак не ми се струва толкова ангажиращо.
maDamn
Купи ѝ цвете, пробвай се, нищо не губиш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Карамфил???? Само не прави този фал...цветя бол, можеш да вземеш каквото ти хареса, пък и розата е чудесна идея
и според теб розата е скучна ли? според повечето хора е доста романтична![]()
Ами не знам нещо като орхидеика ставаАма роза е прекалено !
Лично аз никога няма да подаря карамфил на момиче...Свързвам ги по-скоро с погребения и т.н..
Липсва ви въображение :С
честото е скучно. би ли искал да ядеш леща всеки ден?
DisappointedDreamer отказва да коментира повече. Желае Ви успешно подаряване на рози.
Ако се загледате в литературата и по-точно в тази на Йовков ,ще видите ,че карамфилът е символ на любов, не само на смърт.
maDamn
Като бяхме малки вземахме за класните си карамфили, но аз ги харесвамОпределено предпочитам някой, който не ми е гадже да ми подари карамфил, пред това да ми поднесе роза.
И все пак - цветята не се свеждат до карамфили и рози, просто огледай на някое цветарско пазарче или магазинче и виж кое ще ти грабне окото, стига да не е червена роза. Сега има и кокичета, обаче са някак късички и мънички, а и не ги намирам за подходящи, свързвам ги с картичките, които рисувахме "за мама" в училище.