- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно 8 март
Това е идеята. Веселба, младост да усети, иначе ще стане неловко и на двамата. И аз харесвам карамфилите, приятни са, но само толкова. Нямам голям опит с цветя, не се наемам да изказвам мнение.Колкото повече го мисля, толкова повече се убеждавам, че не е добро решение... всичкото това с подаряването. Да не взема да съсипя отношенията ни досега.
Идеята ти не е лоша. Този жест показва и уважение, не означава непременно, че я харесваш.
А относно изборът на цвете - аз бих заложила на нещо различно от карамфили или рози. Карамфилите може и да са красиви, може и да са символ на любов, но най-често се подаряват за погребение. Ако и въпросното момиче ги асоциира с погребение, ще се получи доста некомфортна ситуация. Розите пък са по-интимни и може да я стреснеш, ако не подозира за чувствата ти. Както казаха по-горе, отиди в някой магазин, разгледай и все нещо ще ти хареса.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Обичам кокичета <3 Особено ако ми ги откъснал от някоя градинка просто ей така без повод . На мен ми харесват дори повече от розите . Но ако искаш цвете с панделка по добре вземи орхидея или лилиум![]()
не е хубаво да се подарява, а и трудно се намират ,особено зимъска
![]()
maDamn
Аз съм приблизително на нейните години /на 17 години/ и честно казано бих се зарадвала на жеста ти, именно заради това, че си се сетил и най-малкото, че я уважаваш.
Вземи й цвете, което харесва тя. Може да разпиташ нейни приятелки или общи познати....и от там ще изкочи информацията. Вместо да се чудиш роза ли да бъде, карамфил, орхидеи....
Подари и цвете, едва ли има момиче, което не би се зарадвало... Може и роза да е, но не червена, примерно - розова. Въобще червеното е по-дръзко и като че ли за по-близък човек. Цветя има много...харесай нещо нежно и подарявай!!!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
На мен пък -бялата роза ми изглежда подходяща, но ти си решаваш..
ах.. колко мило :3
Защо да не подарява роза? Не може ли по свой вкус да прецени какво да подари ? По темата нищо не губиш като и подариш цвете, това само те издига в очите и![]()
БХ ми е
Купи й 5 пакета брашно и й кажи "I bought you flours".
ПС: Мотивирано от Stranger than fiction
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Карамфила е за погребения стига сте подкокоросвали така !
Подари и цвете да и я прегърни прошепни и нещо да видиш как ше почне да пелтечи и да те "отбягва" :Р . Пък и си батко те дамите се кефят на батковци. Тя е мъничка и няма да чуеш великата фраза "Мразя да ми подаряват цветя" И не по темата ще кажа, че ако някоя мома ми го кажа това още 1 път пред всички ше си зема цветето от нея !
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Подарявай цвете - няма какво да го мислиш. Сигурна съм, че ще се зарадва, стига да не е карамфил в целофан или цвете в саксия.
Аз като подарих на една съученичка цвете и й четох стихче за 8 март, после 6 месеца не си говорихме.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Честно казано, според мен няма голямо значение, какво точно ще е цветето. По-важно е как ще и го поднесеш, какво ще и кажеш, може да напишеш картичка. Измисли нещо оригинално, изненадай я. За цвете препоръчвам орхидея или органза.
............
http://www.facebook.com/#!/pages/%D0...34121423392000
СВЕЖИ ИДЕИ ЗА ТВОЯ БАЛ!![]()
Подари й. Ще й направиш добро впечатление и в същото време това не е някакъв жест, с който й се признаваш в любов.
Относно какви - всеки си има предпочитания. Аз много обичам бели или кремави цветя като тези:
![]()
Последно редактирано от Josefinne : 03-07-2013 на 13:29
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Веднъж едно момче ми подари два карамфила.Не свърши добре.![]()
~