- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хубава Свирка
Първо, както каза и marilyn - никакви зъби. Много е важно. Изобщо, усещането трябва да е меко и влажно - отпуснати устни, мек език. Второ, хубавата свирка се прави и с ръце - докато едната се движи с леко въртеливи движения около ствола на пениса (без да стискате като невидели дръжка в рейс), другата може да придържа нежно топките. Ръката, която го държи, може да се движи и по-бързо от устата - асинхронно.
Другото вече си зависи и може да се импровизира. Лично аз обичам да съм прав, докато тя е коленичила пред мен - може и да мастурбира и тя едновременно с това, много хубаво действа. Може и да й хвана главата и да я чукам грубичко в устичката до гърлото, с леки шамарчета... да си го вадя отвреме на време, да се навеждам, за да я заплювам в устата и после пак да продължавам така. Все такива, хубави неща.![]()
kvo sichki i se pravite be pumqri
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Качеството ще се повишава с натрупване на опита , трябва редовна практика и много старание . Също така е важно да се опиташ да духаш на колкото се можеш повече момчета , всеки харесва различни неща , а като натрупаш това важно познание ще ставаш все по-добра и по-търсена за подобни услуги . Не се притеснявай ,че си на 14 години , въпреки крехката си възраст имаш шанс да наваксаш пропуснатия брой свирки и до супер суийт сикстийн да си станала много , много добра , истинска блоу джоб куийн.