.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 127

Hybrid View

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Първо, както каза и marilyn - никакви зъби. Много е важно. Изобщо, усещането трябва да е меко и влажно - отпуснати устни, мек език. Второ, хубавата свирка се прави и с ръце - докато едната се движи с леко въртеливи движения около ствола на пениса (без да стискате като невидели дръжка в рейс), другата може да придържа нежно топките. Ръката, която го държи, може да се движи и по-бързо от устата - асинхронно.

Другото вече си зависи и може да се импровизира. Лично аз обичам да съм прав, докато тя е коленичила пред мен - може и да мастурбира и тя едновременно с това, много хубаво действа. Може и да й хвана главата и да я чукам грубичко в устичката до гърлото, с леки шамарчета... да си го вадя отвреме на време, да се навеждам, за да я заплювам в устата и после пак да продължавам така. Все такива, хубави неща.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Magician Виж мнението
    Първо, както каза и marilyn - никакви зъби. Много е важно. Изобщо, усещането трябва да е меко и влажно - отпуснати устни, мек език. Второ, хубавата свирка се прави и с ръце - докато едната се движи с леко въртеливи движения около ствола на пениса (без да стискате като невидели дръжка в рейс), другата може да придържа нежно топките. Ръката, която го държи, може да се движи и по-бързо от устата - асинхронно.

Другото вече си зависи и може да се импровизира. Лично аз обичам да съм прав, докато тя е коленичила пред мен - може и да мастурбира и тя едновременно с това, много хубаво действа. Може и да й хвана главата и да я чукам грубичко в устичката до гърлото, с леки шамарчета... да си го вадя отвреме на време, да се навеждам, за да я заплювам в устата и после пак да продължавам така. Все такива, хубави неща.
    Мерси за единственото смислено мнение другите малоумници направо ме учудват...какво оставяме на света, Господи?! Секс форумът се е превърнал в кофа, птдавна не съм била в този сайт и явно с причина. Трябва да се стегнете
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

kvo sichki i se pravite be pumqri

Повече от фен Аватара на analgin
    Цитирай Първоначално написано от Ivolvera Виж мнението
    kvo sichki i se pravite be pumqri

тежко е положението с пумите , кучетата и съветите за свирки

Голям фен Аватара на nevermind...

А да и сереш в устата не обичаш ли? Ебаси отвратителните типове сте...

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    А да и сереш в устата не обичаш ли? Ебаси отвратителните типове сте...
    С плюнките наистина ми дойде в повече До шамарчетата всичко беше добре..но след това... (puke)!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    без да стискате като невидели дръжка в рейс)

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на analgin
    Качеството ще се повишава с натрупване на опита , трябва редовна практика и много старание . Също така е важно да се опиташ да духаш на колкото се можеш повече момчета , всеки харесва различни неща , а като натрупаш това важно познание ще ставаш все по-добра и по-търсена за подобни услуги . Не се притеснявай ,че си на 14 години , въпреки крехката си възраст имаш шанс да наваксаш пропуснатия брой свирки и до супер суийт сикстийн да си станала много , много добра , истинска блоу джоб куийн.

Цитирай Първоначално написано от analgin Виж мнението
    Качеството ще се повишава с натрупване на опита , трябва редовна практика и много старание . Също така е важно да се опиташ да духаш на колкото се можеш повече момчета , всеки харесва различни неща , а като натрупаш това важно познание ще ставаш все по-добра и по-търсена за подобни услуги . Не се притеснявай ,че си на 14 години , въпреки крехката си възраст имаш шанс да наваксаш пропуснатия брой свирки и до супер суийт сикстийн да си станала много , много добра , истинска блоу джоб куийн.
    - Блоу джоб куийн ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си