Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
НЕ Ози Озбърн е гениален
и с това съм съгласна :д

не знам за вас, но мен това ме психира о.О

започнах да рисувам нещо, което все още не знам какво точно ще е, но за сега изглежда доста готино ^^

Открих какво им липсва в The Avengers! Първо, щеше да е 18371892414+ пъти по-яко, ако Хълк си го играеше Едуард Нортън. Второ, щеше да е много по-добре, ако Black Widow не беше Скарлет Йохансон.. едно, че червената коса не й отива, а и като актриса съква(поне според мен), но пък трябва да й се признае, че има готини цици.. but that's all -__- Може би, ако на нейно място беше Alyson Hannigan(не съм сигурна как точно й се спелува фамилията), щеше да е супер.. а и като цяло, Алисън си е яка, така че.. нда, схванахте(i hope so) :д Следващото нещо е, че от време на време се опитваха да вмъкнат по някоя шега, което разбира се е окей, само че, въобще не им се получаваше. Добре, че Дауни е там, та да спаси положението, но само той не стига..
нямам идея, защо реших да обсъждам The Avengers.. може би, защото в момента в главата ми е пълно със супер герои, злодеи, комикси и разни такива нещица свързани със всичко изброено
много е шибано, да се четат комикси в нета :/
трябва в по-големите книжарници да има специален щанд само за комикси.. тогава бих прекарвала доста време по книжарниците :д