- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- not that 'personal' but still Мine ^^ //*vol.2
и с това съм съгласна :д
не знам за вас, но мен това ме психира о.О
започнах да рисувам нещо, което все още не знам какво точно ще е, но за сега изглежда доста готино ^^
Открих какво им липсва в The Avengers! Първо, щеше да е 18371892414+ пъти по-яко, ако Хълк си го играеше Едуард Нортън. Второ, щеше да е много по-добре, ако Black Widow не беше Скарлет Йохансон.. едно, че червената коса не й отива, а и като актриса съква(поне според мен), но пък трябва да й се признае, че има готини цици.. but that's all -__- Може би, ако на нейно място беше Alyson Hannigan(не съм сигурна как точно й се спелува фамилията), щеше да е супер.. а и като цяло, Алисън си е яка, така че.. нда, схванахте(i hope so) :д Следващото нещо е, че от време на време се опитваха да вмъкнат по някоя шега, което разбира се е окей, само че, въобще не им се получаваше. Добре, че Дауни е там, та да спаси положението, но само той не стига..
нямам идея, защо реших да обсъждам The Avengers.. може би, защото в момента в главата ми е пълно със супер герои, злодеи, комикси и разни такива нещица свързани със всичко изброено
много е шибано, да се четат комикси в нета :/
трябва в по-големите книжарници да има специален щанд само за комикси.. тогава бих прекарвала доста време по книжарниците :д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free