- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Съгласни ли сте, че..
Не съм съгласна! Да, наистина е трудно любовта да е реципрочна и интересът и усилията от двете страни за връзката да са равни, но има примери, че е възможно. Поне аз имам познати и семейни приятели, които от дълги години се "държат" един друг здраво и правят всичко за отношенията и семейството си... Бих могла да го кажа и за моите родители.
И как мислиш се постига това?
Защото според мен, ако някой ми сваля звезди всекидневно и ми казва, че няма по-добра от мен, ако някой ме глези постоянно и виждам обезумял от 'любов' поглед, то толкова светкавично ще ми втръсне, че е чак плашещо..
Както и ако аз се лигавя на някой му говоря същите неща..
Хората трябва да се борят един за друг и да си се доказват постоянно.. Мисля, че е хубаво от време на време, когато си в 'ролята на обичащия', да 'спираш' за известно време да обичаш, за да има време човека до теб да осъзнае, че има нещо до себе си. Но не прекалено дълго, че да започне да се съмнява или ти самия да правиш простотии, за да те оцени.
От опита тире грешки, които имам, стигнах до тоЗ извод.
Баланс трябва да има и човеците да си прехвърлят 'ролята' периодично, за да са щастливи и прекрасни.
Което признавам си не ми харесва и смятам за леко тъпо, но някак го разбирам..
Гладна съм..
Последно редактирано от ShtrudeL : 03-06-2013 на 12:05
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.