.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Влюбвам се за 2 седмици

Харесам си някое момиче, може да се каже че се влюбя дори, и след 2-3 седмици, докато се реша да предприема нещо съответния човек ми става безразличен. напълно. От лятото досега е станало така с 4-5 момичета.
    Нормално ли е? 10 клас съм.

И друго което искам да попитам тези, които са обвързани: дали след известно време чувствата намаляват към партньора, да изчезва онова чувство, когато сте влюбени? И ако това става, как продължавате напред?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ако са истински - не изчезват.
    Ако са чувства - не изчезват. А твоето е по-скоро някаква тръпка. И това е. И да, нормално е. Ще дойде времето, в което ще се влюбиш, ама наистина ще се влюбиш и тия чувства няма да изчезнат току-така.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ами, ако осъзнаваш, че можеш да си с момчето, имаш шанс и т.н. просто ти става безинтересен. Случвало ми се е, когато някой е вече "достъпен" да загубя интерес.

А, дали чувствата намаляват след време - много зависи как се развива самата връзка.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ами, ако осъзнаваш, че можеш да си с момчето, имаш шанс и т.н. просто ти става безинтересен. Случвало ми се е, когато някой е вече "достъпен" да загубя интерес.

А, дали чувствата намаляват след време - много зависи как се развива самата връзка.
    +1 и на мен ми се е случвало ... мислех че съм влюбена в едно момче но всъщност беше само защото неможех да го имам ..и после като ми стана така да се каже "достъпен" ...ми стана безразличен...Но ако наистина си бил влюбен чувствата ти нямаше толкова лесно да изчезнат ...

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от teenproblem999 Виж мнението
    Харесам си някое момиче, може да се каже че се влюбя дори, и след 2-3 седмици, докато се реша да предприема нещо съответния човек ми става безразличен. напълно. От лятото досега е станало така с 4-5 момичета.
    Нормално ли е? 10 клас съм.

И друго което искам да попитам тези, които са обвързани: дали след известно време чувствата намаляват към партньора, да изчезва онова чувство, когато сте влюбени? И ако това става, как продължавате напред?
    Нормално е. Просто не си влюбена наистина.

След известно време чувствата изчезват в една връзка. Влюбването се превръща в любов. Тръпката се замества от навик, сигурност и спокойствие.

Ми не знам какво е това твоето влюбване. Аз например си бях харесал едно момиче в 2 ри клас и до днес (11) ако се засечем някъде винаги изтръпвам.
    БХ ми е

mua.mua.
    Guest
    За втория ти въпрос мисля, че Godzilla го каза най-точно ако една връзка се развива "влюбването се превръща в любов."

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Не си срещнала човека и тва е. По-просто обяснение, човек не може да ти даде, предполагам.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Моментно увлечение.
    Относно втория въпрос, няма как да го кажа по-добре.
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    ^^^
    Бургас <3

Не може да се влюбваш в едно момче за 2-3 седмици. По- скоро изпитваш някаква по-силна симпатия към момчето и искаш да се получи нещо. Твърде сериозни думи са: да се наречеш влюбено момиче. Когато решиш да предприемаш нещо към едно момче го прави малко по малко ден след ден а не изведнъж.. смисъл решаваш че ще пробваш с него и му казваш искам да съм с теб.. Като усетиш че ти допада му го подскажи примерно: Искаш ли да излезем на кафе или на разходка, искаш ли да се виждаме от време на време да се опознаем. Ти за 2-3 седмици няма как да опознаеш добрите и лошите черти на един човек особено пък на момче. Момчетата са потайни и не си показват лесно истинското АЗ..

Относно това за обвързаните хора: Не намаляват чувствата, просто хората забравят да си показват любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си