.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Поканих я , а сега?

Здравейте. Поканих момиче на среща за първи път и се уговорихме и чувството е яко, като съм се престрашил. Но сега какво? Не се притеснявам, че може да няма за какво да си говорим, тъй като се познаваме от началното училище още и... с нея ще ми е свободно. Но какво точно да правя утре ако излезем? Смисъл аз искам направо да й кажа, че я харесвам + да и го покажа, но мозъка ми е празен и нямам никакви идеи как да мине всичко.. Някакви идеи? Тъй като понеже съм по-неопитен и всичко трябва да планирам (така казват и пишат навсякъде) , но аз не съм планирал. Спешно ми е и благодаря предварително
    Последно редактирано от uhateme99 : 02-09-2013 на 21:26
    facebook - отличния начин FACE да не види BOOK дълго време

Супер фен Аватара на shmatarok
    Да планираш какво? Тези неща се случват спонтанно, ако тръгнеш да си съставяш план-график, най-много да не стане нищо.
    Гледай я в очите и/или в устните като говорите и се усмихвай. Опитвай се да имаш и някакъв физически контакт с нея - хвани я за ръката, примерно, можеш да я докоснеш уж небрежно по кръста/гърба и ако стане така, че усетиш подходящ момент - можеш направо да опиташ да я целунеш, по този начин едновременно ще ѝ кажеш и покажеш, че я харесваш. Успех и да разкажеш как е минало

Еми защото прочетох одеве в сайт за свалки, че при по-неопитните е хубаво да планират абсолютно всичко - за какво ще си говоря с нея, къде ще я заведа е първото, после резервно място, ако на първото не станат нещата.. А аз не съм измислил нито къде ще я водя, нито нищо. А било и грешка да я питаме къде иска да я заведем. А аз просто ще излизам утре за пръв път на среща и за това... Но това не значи, че искам да има и втора, после трета и чак накрая. Искам утре, след да кажем един час, изминал от срещата, да и го покажа, понеже съм почти осигурен, че и тя ме харесва. А ако стане спонтанно, както ти ми предлагаш, може да не се получи. Но мерси много, ако се получи нещо, задължително ще разкажа Иначе още някакви идеи?

Супер фен Аватара на shmatarok
    Оооооо, ама за място и т.н. е хубаво да го помислиш това предварително, да, аз разбрах, че имаш предвид за това как да се държиш и си представих как учиш някви реплики от нета. Те това вече е тъпо.
    Иначе зависи си от момичето, щом я познаваш би трябвало да ти е по-лесно да решиш. Разходка в парка, боулинг, билярд, кафе? Би трябвало да имаш някаква представа що за човек е и какво би ѝ било приятно да прави.

Няма какво да планираш. Теми за разговор има много, просто идеята е да не се получава някво неловко мълчание. За първа среща... някви по-общи теми, няма да си говорите за бивши или за политически възгледи...
    Заведи я на някое хубаво местенце и такам.
    И не ѝ казвай, че я харесваш едва ли не веднага щом я видиш..
    Излизайте често, прави някви жестове, давай ѝ сигнали, тя ще се усети. Не е готино да ѝ изцепиш на 2рата минута "аз те харесвам..."
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от uhateme99 Виж мнението
    Смисъл аз искам направо да й кажа, че я харесвам + да и го покажа
    НЕ.
    Не оаквай всичко, добре си тръгнал. Давай го по-лежерно, погледи, докосвания (уж случайни), но недей да я караш да се чувства прекалено сигурна, не е печеливша тактика, каквото и да ти казват.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако съдя по ника на автора - те са деца. Нека си казват, че се харесват, нека се гледат срамежливо. Сега им е времето. Ще има кога да прилага заучени "хватки" и да се прави на сваляч в бъдеще. Нека първо се порадват на невинните нескопосани първи стъпки.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Е, то с един акъл сваляч няма да стане :д Сигурна съм, че ще имат нескопосани първи стъпки.
    Ех, като се върна назад във времето, много мило ми става...

Като за начало искам да ви благодаря за мненията.. Не съм си и помислял да и "изцепя" на втората минута "аз те харесвам.." или подобно. Искам постепенно да го покажа. И да стане на един път.. Понеже съм почти сигурен както казах, че и тя ме харесва и няма как да се провали нещо. Но не трябва да съм чак толкова уверен.
    Колкото до мнението на Пантерата: А защо да не го направя? Първият ми проблем е престрашаването, след като стане, какъв е проблема освен докосвания, да има и нещо друго?
    Иначе да, на 13 сме, почти 14 и двамата и не вярвам да има как да направя всичко перфектно. Поуспокоих се, като ми казахте, че теми за говорене има и малко ми олекна Да се надяваме, че ще излезем и нещата ще минат добре, след като не се притеснявам вече толкова за това как ще мине всичко след мненията ви.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не планирай нищо и просто прави това, което ти казва сърцето, колкото и банално да ти звучи това.

А грешка ли ще е , ако я питам да си избере едно кафене (понеже още не съм измислил в кое да отидем ) и да отидем там? Не мога да се сетя за някое хубаво за нас (по-малките) кафене и за това нея да питам? ;д..

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Човек, каквото и да кажеш, и грешка да е, какво? Не вярвам да направиш най-голямата изцепка. Дръж се приятелски и нещата бавно ще се наредят.
    Schhh! Hear the silence...

Не, че някой го интересува, но само да споделя, че нещата горе-долу потръгнаха, и мисля, че е на път да стане нещо.. ;д Излизахме на 13ти, всичко беше яко , тъй като естествено аз отварях темите ;д За съжаление "срещата" беше по-малко от час, тъй като в 18:00 трябваше да се прибира, а се видяхме към и половина, но това не е толкова голям проблем ;д Важното е , че на следващия ден (точно на 14ти ;д) в даскало не знам как, но ме прегърна. Явно съм оставил впечатление . Иначе събота пак ще излизаме демек днес и други ден пак може да излизаме и ще се пробвам да направя нещо. Само се чудя направо да действам, квото съм си наумил, или да изчакам още, но ще видя. Все пак исках да споделя горе-долу успеха си в следствие на мненията ви

Цитирай Първоначално написано от uhateme99 Виж мнението
    да и го покажа
    показа ли й го хаха
    Темата е стара

Хахахах мамут, темата е от около 2 седмици бе, сикиджем ? ;д Много е кофти да си тъп, а?

кофти е, знам, на мен ли го казваш, всеки ден го изпитвам на гърба си. Стара е бе брат хах или й го е показал, или го е скрил и точка.

Голям фен Аватара на s40t4
    Всичко с времето, а не от първата среща и веднага сичко...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    По принцип не се прави така от веднага и добре, и че не си го направил. Освен ако не си искал да те отреже, и ако си имал някакви надежди, смятай колко кофти е щяло да стане... После щеше сигурно да обиждаш тука момичетата какви са..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Ъ, знам, че историята стана малко старичка вече... Ама в момента мисля какво да направя... И реших да зарежа случая с нея.. От няколко дни едно Здрасти не казва в даскало, дори не ме е погледнала. Появявам се пред нея да я поздравя и погледа и дори да е на 2см от лицето ми, се прави, че не ме вижда и... Се отказвам да я поздравявам. Тва по мойта логика е загуба на интерес. Не съм направил нищо, с което да й изгубя интереса ама явно...Освен, че миналия четвъртък ме пита да излезем, но и казах, че съм наказан както и беше, до вторник, но пък събота ми позволиха малко да излеза и точно по някакъв късмет се срещнахме... Съмнява ме да не е от това...
    Във фейсбука и напомням нали за тия неща с поздравяването, НЕГ-вам я често, ако знаят повечето какво е това, бъзикам се с нея, няма от кво да загуби интерес, но явно нещо такова стана. Ще чакам някакви мнения, ако може да си изразите мнението по въпроса и така... Мерси предварително..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Сигурно си е помислила, че си я излъгал, че си наказан и те е хванала "в крачка" онзи ден.
    Според мен трябва да отидеш при нея в училище да й кажеш нещо от рода "Виж, извнявай! Не знам за какво ми се сърдиш, но не съм искал да те засегна!" Опитай се да изкопчиш някакво обяснение защо се държи така и след това на свой ред ти представи своята гледна точка на ситуацията.
    Накрая я покани да излезете пак двамата. На самата среща може да направивиш нещо романтично - например да й занесеш цвете ( не цял букет, понеже е твърде пресилено ) или да измизлиш някакво специално и лично място, на което да я заведеш
    Успех!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Ама чакай малко, аз не съм казал, че ми се сърди? Аз просто до някакъв близо до този извод стигнах.. Апък представи си просто се е озлобила от тази случка, че ме видя навън (въпреки да няма причина от тва да се ядосва) и ся с невнимание към мен си отмъстява... Абе не знам . Имам 2 варианта - на 8ми да излезем, аз да и подаря нещо, може би цвете, да мине интересно и т.н. и накрая пак нещо да стане, или да я зарежа, щото пък си мисля, че няма интерес. Ъп, за да видя мнения ако може. Благодаря предварително И все пак мерси , Josefinne

Град
    FoReVeR LoST
    "Появявам се пред нея да я поздравя и погледа и дори да е на 2см от лицето ми, се прави, че не ме вижда и..." - класическа дефиниця на женско сърдене.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Супер фен Аватара на paradosou
    Сигурно си е помислила, че си я излъгал, че си наказан и те е хванала "в крачка" онзи ден.
    И на мен така ми се струва. Нелепо е тва натрапващо се непукистично държание, ама сте малки, та не е голяма работа.
    Според мен трябва да отидеш при нея в училище да й кажеш нещо от рода "Виж, извнявай! Не знам за какво ми се сърдиш, но не съм искал да те засегна!" Опитай се да изкопчиш някакво обяснение защо се държи така и след това на свой ред ти представи своята гледна точка на ситуацията.
    Не. По-небрежен бъди. "В събота не съм си изпробвал способностите на лъжец :д, така се случи, че ми се отдаде да изляза. Какво ще кажеш за разходка утре?" ~ би трябвало да свърши работа, обаче е хубаво предварително да си намислиш къде да я заведеш. Ако е друга причината да се държи така и наистина е изгубила интерес, има шанс да се получи някаква глупава ситуация като я заговориш, обаче пък стои вариантът да обърнеш всичко на шега + ще си направиш съответните изводи.)
    Последно редактирано от paradosou : 03-07-2013 на 09:20

Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    И на мен така ми се струва. Нелепо е тва натрапващо се непукистично държание, ама сте малки, та не е голяма работа.

Не. По-небрежен бъди. "В събота не съм си изпробвал способностите на лъжец :д, така се случи, че ми се отдаде да изляза. Какво ще кажеш за разходка утре?" ~ би трябвало да свърши работа, обаче е хубаво предварително да си намислиш къде да я заведеш. Ако е друга причината да се държи така и наистина е изгубила интерес, има шанс да се получи някаква глупава ситуация като я заговориш, обаче пък стои вариантът да обърнеш всичко на шега + ще си направиш съответните изводи.)
    Подкрепям мнението на paradosou, вие сте по-малки все пак, нещата се решават по-лесно при вас
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne Виж мнението
    "Появявам се пред нея да я поздравя и погледа и дори да е на 2см от лицето ми, се прави, че не ме вижда и..." - класическа дефиниця на женско сърдене.
    Абсолютно :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си