- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си гадже
Аз съм от софия на 20 години съм търся си приятелка която да обича да се забавлява на 6 да обича дългите разходки (аз живея близо до западният парк) да не търси само пари аз съм много романтичен и предпочитам да нямам и един лев но да съм с моето момиче
Търся си Опел Корса 400 коня. По възможност тунингована и да е на под 50,000км. Давам до 1000 лева.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Мисля, че по-лесно ще случиш на момче с тези характеристики![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
И аз съм на 20, от София. Търся си гадже. Даже.. защо едно?!? Няколко.
Ама си ги намирам другаде... не в тийнпроблем.
Ще ти заключат темата. Излез навън и си намери момиче, стига кисна пред компа.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Търся си партньорка за Петък , че имам заделени 80лв. , пък ще видя зор да ги изпия сам!
П.С - Пич това не ти е сайт за запознанства.И толкова ли си задръстен , че си на 20 и прибягваш до САЙТОВЕ , не можеш ли да излезеш и да се запознаеш с някое момиче или поне във фейсбук , DAMN IT ?
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Толкова ли си безпомощен, че го търсиш това въпросно гадже в интернет... По-добре пусни обява във вестник хаха
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Търся женска за разплод. По възможност да е руса със сини очи.
Телефон за връзка: 0888123456
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Готин човек си тЪрси готина работа! Демек аз!По вЪзможност да няма много бачкане, ама да пада яко кинта!
Шефката да е засукана, да имам и готини колежки, които мислят за секс нон-стоп и нямат срамни болесто :P
Това не е сайт за запознанства.