.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Smile Кандидатстване

11 клас съм и ще се радвам, ако ми отговорите на тези въпроси:
    1- Каква е разликата между магистър, бакалавър и докторант?
    2- Къде специалността "право" е най-престижна(насочила съм се към УНСС или СУ)
    3- Какво друго мога да кандидатствам с БЕЛ и История(по възможност, без Математика)
    4- Защо казват, че правото е хуманитарна дисциплина, а не икономическа и УНСС не е подходящ за този предмет?
    5- Какви са горе-долу цените?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    1. Бакалавър учиш първо, след 12-ти клас. След него учиш магистър, и след това докторант (ако искаш, това са просто степени). Разликата е в броят години, който учиш, и май специализация (поне в някои държави).
    2. бих казала СУ
    3. ох, не знам.
    4. Защото УНСС е 'известен' с икономическите си специалности, а правото не е такава. Не искам да разтягам лукуми защо, защото може да излъжа. Друг да се включи по въпроса.
    5. за какво? не пише ли в сайтовете им?

Много ли е трудна математиката в УНСС?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Математиката си е еднаква навсякъде. В зависимост от специалността се учат различни нива.
    maDamn

За счетоводството кои нива се изучават, мен много ме притеснява математиката, не зная дори дали ще издържа модула по математика... за това мислех за право и учителите ме насочват към УНСС.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Учителите,които те насочват право УНСС им кажи да се гръмнат
    А щом те няма по математика няма АБСОЛЮТНО никакъв смисъл да се мъчиш със счетоводство и контрол , не е за всеки просто.
    СУ е меката на правото. Ако си добра по история и се готвиш за изпитите здраво ще влезеш. Ама право ,ако се учи трябва да е в СУ,ако ще е УНСС няма смисъл.
    maDamn

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от Ramonaaa Виж мнението
    3- Какво друго мога да кандидатствам с БЕЛ и История(по възможност, без Математика)
    Журналистика, ПР, Книгоиздаване в СУ. Навсякъде, където БЕЛ е балообразуващ се взима оценката от матурата

Задължително СУ за право.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си