.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Има ли шанс да стане нещо между нас ?

Здравейте ! Има едно момче с което сме много добри приятели в момента . Преди да станем много добри приятели аз го харесвах и му признах , но той не отвърна на чувствата ми . Казах му че ще е по-добре да спрем да си пишем , защото ще се влюбя повече във него , но той поиска да си останем приятели . Аз все още го харесвам , но той не знае . До преди една седмица почнахме да си говорим за бившата му и той ми каза че той все още има леки чувства към нея и би искал отново да са заедно . Въпроса ми е ... Дали да продължа да вярвам че ще стане нещо между нас или просто да се откажа ?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ако имаш тЪрпение - чакай. Ако не, остави. Аз лично не бих се надявал.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не се надявай и не си създавай илюзии.
    В момента той от ясно по - ясно ти е казал, че изпитва нещо към нея, не към тебе. И ще си е цяло мъчение да продължиш да се залъгваш.

Не

Не. Не се самозалъгвай и гледай напред.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не. Не се самозалъгвай и гледай напред.
    +1

Не се надявай нищо няма да излезе .

Супер фен Аватара на leadyflame
    Не, спри това възможно най-скоро.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Не се самонавивай и самозалъгвай.Ясно ти е казал,че още не е изстинал към бившата си,поискал е да останете приятели,повече от очеизвадно е ,че ти е показал ,какво точно той има към теб.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ако не си бившата му, не.

А според вас има ли някакъв начин да го накарам да я забрави ? И дали ако я забрави може би ще се получи нещо ?

Град
    V.T
    Причините да се разделят,какви са,знаеш ли ?
    Но трудно можеш да подкупиш сърце,явно не я е забравил и тайно се надява отново да се събере с нея,сложил те е в графа приятели,не бъди много нетърпелива ,най-много да го отблъснеш.Защо ти не забравиш за него ,мм?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Първо те реже директно, ти пак имаш надежди... После ти казва откровено, че още има чувства към бившата си, а ти все още мислиш, че имаш шанс? Е, момчето по-искрено от това не е могло да бъде, оцени това нещо и просто се откажи. Ясно е, че ще ти е гадно, но така сама си го навиваш на пръста, а реално няма шанс.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

ти си луда .. изобщо не се надявай няма смисъл ... защото след време ще хлътнеш още повече... ако евентуално той иска да е с тебе няма да говори ,че иска да се оправи с бившатаа сиии ... заеби го

Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Причините да се разделят,какви са,знаеш ли ?
    Но трудно можеш да подкупиш сърце,явно не я е забравил и тайно се надява отново да се събере с нея,сложил те е в графа приятели,не бъди много нетърпелива ,най-много да го отблъснеш.Защо ти не забравиш за него ,мм?
    Причината да се разделят е че тя е била много ревнива и той за първи път е трябвало да излезе със едно момиче с което се е запознал наскоро . Тя го изревнувала и скъсали .

LadyInParis
    Guest
    Щом ти е споделил,че все още иска да бъде с бившата си.. най-добре го послушай и не очаквай чудеса (: (мое мнение) . И аз мисля,че ще е най-добре да го забравиш,дай шанс да си оправят връзката дори и да ти е кофти. Т'ва е

Ако не се събере с бившата си след известно време пробвай да му намекнеш, че го харесваш и ако ти отвърне със същото значи може да стане. Ако се съберат ги остави и се опитай да го забравиш!!!

И да се съберат пак на мен ще ми е гадно , но поне ще знам че той е щастлив !! И това ми стига !! Просто исках да попитам за съвет , защото не знам дали да се надявам или да се откажа .. Благодаря Ви за мненията !!

Така е, гадно ще е, но все някога ще се разделят и тогава действай!!!

Няма смисъл да се самозалъгваш, продължи напред.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Първо те реже директно, ти пак имаш надежди... После ти казва откровено, че още има чувства към бившата си, а ти все още мислиш, че имаш шанс? Е, момчето по-искрено от това не е могло да бъде, оцени това нещо и просто се откажи. Ясно е, че ще ти е гадно, но така сама си го навиваш на пръста, а реално няма шанс.
    Кристални топки не притежаваме, нит пък вълшебни влюбващи хапченца. Най-близко до реалността и настоящето се намира цитираното по-горе мнение.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Vik4eto19 Виж мнението
    Причината да се разделят е че тя е била много ревнива и той за първи път е трябвало да излезе със едно момиче с което се е запознал наскоро . Тя го изревнувала и скъсали .
    Причината не е много сериозна,има вероятност и да се съберат.Не си прави труда да се месиш,намери си друг обект ,това е.Или ще чакаш много дълъг период от време напразно,или ще се извъртят нещата,но дотогава всичко ще ти е втръснало.С две думи :няма смисъл.

Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Причината не е много сериозна,има вероятност и да се съберат.Не си прави труда да се месиш,намери си друг обект ,това е.Или ще чакаш много дълъг период от време напразно,или ще се извъртят нещата,но дотогава всичко ще ти е втръснало.С две думи :няма смисъл.
    Няма да се съберат ... Тя е обвързана сега вече от 5 месеца някъде .

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Следвай си гласчето, вътре в главата.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от Vik4eto19 Виж мнението
    Няма да се съберат ... Тя е обвързана сега вече от 5 месеца някъде .
    Амии дай си малко време и незнам, не се надявай прекалено - бъди готова и за най лошото и за по-доброто...това е от мен съвета, успех! :*
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си