- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Щастлива. Купих си страхотна рокля и обувки за бала , отделно едни супер сладки пантофки.
Скоро и мъжльонко ще си идва и умирам от кеф.
В Пловдив карах аз, че татЮ беше уморен, за моя беда бяха завардили булеварда покрай стадиона заради мача, отвън бяха станали и баталии , та ми се размина прекия път , ама нищо . Повъртях пък пак се измъкнах.
maDamn
Повечето от интересните неща станаха вътре, отвън беше по-културно, щото ги караха под конвой. Чудя се колко от говедата са прибрали след свинствата им вчера, ама ми се струва, че пак са ги пожалил. Рогатите цЕл живот са галеници на съдбата (и властта).
Напоследък максимално динамизирах графика и съм доволен.
shmatarok, атеншън хорщината е безсмъртна. ;]
Welcome to the Jungle...
принципно знам, ама... в същото време ми е мега странно, аз съм свикнала да се жалвам само тука и винаги се изненадвам, като се почнат филми и на живо и то за такива глупости.
Сняг? wtf? Времето ме шокира тези седмици, спор няма. Тук все още е следвоенна обстановка и освен да се занимавам с глупости и скайп, май друго няма да правя.![]()
Разни хора, разни начини да изразят себе си (в случая психозите си).![]()
Аз днес се насладих на мартенското време и красивата планинска гледка. За 1 следобед валя 2 пъти и после на 2 пъти пак изгряваше слънце (втория път даже имаше и двойна дъга). Ненапразно е женски месеца, доста често си мени настроенията.![]()
Welcome to the Jungle...