.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Hybrid View

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Щастлива. Купих си страхотна рокля и обувки за бала , отделно едни супер сладки пантофки.
    Скоро и мъжльонко ще си идва и умирам от кеф.
    В Пловдив карах аз, че татЮ беше уморен, за моя беда бяха завардили булеварда покрай стадиона заради мача, отвън бяха станали и баталии , та ми се размина прекия път , ама нищо . Повъртях пък пак се измъкнах.
    maDamn

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    В Пловдив карах аз, че татЮ беше уморен, за моя беда бяха завардили булеварда покрай стадиона заради мача, отвън бяха станали и баталии, та ми се размина прекия път, ама нищо. Повъртях пък пак се измъкнах.
    Повечето от интересните неща станаха вътре, отвън беше по-културно, щото ги караха под конвой. Чудя се колко от говедата са прибрали след свинствата им вчера, ама ми се струва, че пак са ги пожалил. Рогатите цЕл живот са галеници на съдбата (и властта).

Напоследък максимално динамизирах графика и съм доволен.

shmatarok, атеншън хорщината е безсмъртна. ;]
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Повечето от интересните неща станаха вътре, отвън беше по-културно, щото ги караха под конвой. Чудя се колко от говедата са прибрали след свинствата им вчера, ама ми се струва, че пак са ги пожалил. Рогатите цЕл живот са галеници на съдбата (и властта).
    не знам , ама само като видях димките и ми стана ясно, а като завих вдясно от стадиотна бяха прибрали двама фенове на Левски . Едни ченгета на мАтори ги бяха сгащили.
    Хубаво ми е, ще си се прибирам вкъщи днес.
    Мъжото и той скоро ще си доде.Йеййй.
    maDamn

Супер фен Аватара на shmatarok
    shmatarok, атеншън хорщината е безсмъртна. ;]
    принципно знам, ама... в същото време ми е мега странно, аз съм свикнала да се жалвам само тука и винаги се изненадвам, като се почнат филми и на живо и то за такива глупости.

Сняг? wtf? Времето ме шокира тези седмици, спор няма. Тук все още е следвоенна обстановка и освен да се занимавам с глупости и скайп, май друго няма да правя.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    принципно знам, ама... в същото време ми е мега странно, аз съм свикнала да се жалвам само тука и винаги се изненадвам, като се почнат филми и на живо и то за такива глупости.

Сняг? wtf? Времето ме шокира тези седмици, спор няма. Тук все още е следвоенна обстановка и освен да се занимавам с глупости и скайп, май друго няма да правя.
    Разни хора, разни начини да изразят себе си (в случая психозите си).

Аз днес се насладих на мартенското време и красивата планинска гледка. За 1 следобед валя 2 пъти и после на 2 пъти пак изгряваше слънце (втория път даже имаше и двойна дъга). Ненапразно е женски месеца, доста често си мени настроенията.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    доста често си мени настроенията.
    то тогава швеция е женска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си