- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Естествена коса..
Здравейте.Искам да боядисам удълженията си,но в момента те са черен цвят,а аз искам да ги направя тъмно кафяво.та се чудя дали ще стане нещо?
Кифлааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааа!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Queen of the Damned
Абе, вземете се научете малко къде се слагат точки и запетаи, вместо тия многоточия. Неграмотни селски пръчки!
Queen of the Damned
Няма да стане щом косата има примерси.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
На ВАШИТЕ заповеди, СКУБЛИЧКЕ!![]()
Queen of the Damned
Не вярвам да се получи, но нищо не пречи да опиташ.
BonnieandClyde666, съветвам те да си оправиш обноските. Тези над мен не са първите ти мнения, в които си подхвърляш простотията. Спести ни я, моля те.
^Роди ме мамо проста, за да си остана тъпа!
Queen of the Damned
за да я направиш от черна кестенва, трябва да я обезцветиш. Примесите ще се стопят,няма как да се получи.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Хммм ами на доста хора мнението е, че черната боя, като цяло, а за къната да не говорим, била голяма грешка. Тъй като нали махала се трудно, боята вниквала ВЪВ косъма, а къната около самия него... Така като те гледам си си доста хубавка с черната косичка, но да, писва. А за самото обезцветяване... чувала съм също така, че е доста вредната работа....Ама честно казано, не съм се боядисвала и не знам, затова те съветвам, допитай се до професионалист, който може да ти даде адекватно и реално мнение по въпроса. Най-сигурно е може би.
Относно онази, спамерката, най-добре ще е да напуска темата и по възможност раздела, тъй като явно мястото й не е тук. Консервативке, защо просто не се порадваш на живота си, докато е време, тъй като имаш съсухрена психика и прашасало мнение, вече остаряло за днешното време.
целувки :*
Олее ...Като не ви изнася какво се коментира в този раздел, просто не влизайте![]()
без ПОДПИС ... xD
Защо така се нахвърлихте на момичето, какво като има екстеншъни? Брей, големи моралисти и грамотници се извъдихте всички.
Иначе няма как да я направиш тъмно кафява, освен ако не е от естествен косъм.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.