.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Question Как събирате пари?

Интересно ми е да чуя мненията ви по този въпрос. Искате да си купите дънки и някаква блуза примерно и сметката ви става към 50 лева. Как ги събирате тия пари, имате ли някакви спестявания, искате ли някаква част от парите от вашите и т.н.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Спестявам.
    От джобни, от разни пазарувания и така нататък. Имам ли желание да си купя нещо, то ще го направя. Плюс това си имам и стипендия, която оползотворявам при нужда. Иначе си отива при кутията със спестявания.

Работя

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Работя
    +1

Нашите ми дават определени джобни за седмицата и аз преценявам как да си ги харча. Случвало се е да харча почти всичко, случвало се е да не харча почти нищичко. Зависи. По принцип умея да спестявам, но сега в 12 клас пръскаме много пари, всеки иска пари за нещо -.- Аман вече ;д Честно казано в началото ми е трудно, но като си натрупам парички и не ми се харчат и спестявам още повече ;дд А сега и рождения ми ден наближава.. Иначе ако поискам от нашите, ми дават, но ми е някак по-сладко като си спестя и си го купя самичка.. ;д
    Момиче ^^

bgnishko
    Guest
    Не е много , но е идея http://homejobsbg.blogspot.com/
    за повечеи ннфо скайп Ilian_097

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Спестявам.
    От джобни, от разни пазарувания и така нататък. Имам ли желание да си купя нещо, то ще го направя. Плюс това си имам и стипендия, която оползотворявам при нужда. Иначе си отива при кутията със спестявания.
    Същото.

Мега фен Аватара на Chacho
    Бачкам. Ма преди тва редко спестявах, обикновено чаках празници. Ама аз много редко си купувам някви глупости.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

В началото на седмицата ми дават джобни за цялата седмица. Ако искам да си купя нещо просто заделям част от парите, които няма да харча и така докато не събера определената сума.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    не събирам, щото не ми тряят

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    Нашите ми дават определени джобни за седмицата и аз преценявам как да си ги харча. Случвало се е да харча почти всичко, случвало се е да не харча почти нищичко. Зависи.
    И при мен е така.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Спестявам.
    От джобни, от разни пазарувания и така нататък. Имам ли желание да си купя нещо, то ще го направя.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Когато ми дадат ''бюджета'' за седмицата, преценявам и заделям примерно половината.
    Иначе, ако си кажа ''Ще намаля ден за ден и ще отделям по малко всеки ден, в крайна сметка нищо не остава. Затова по-добре да ги махна и да се стискам до края на седмицата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си