- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Грешка или не
Авторке, мисля си, че много си се вживяла и вярваш в нещо, което.. не е съвсем реално. Тая връзка.. някак.. не е връзка. Отначало сте ходили без да сте се виждали???Ама какви са тия отношения- скайп, телефон?? Това не може да е връзка. А сега като се виждате 5 пъти в годината... ?!?! Живееш в някаква заблуда. Според мен не е греша сексът, грешката ти е, че поддържаш такива отношения.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Напълно подкрепям и това твое мнение.
Авторке, губиш си времето миличка. Имала съм връзка от разстояние продължила почти 2 години, много добре знам какви са и плюсовете ( ако изобщо могат да се нарекът така ) и минусите, които преобладават над плюсовете. Замисли се, няма ли да е по-добре да преживееш една тежка и трудна раздяла, но да си дадеш шанса за една нормална връзка с момче от твоя град, с което да си гушкате, целувате и да си правите секс, когато ви се прииска, вместо да се чудите как аджеба да пропътувате километри, да набавите финансови средстава и тн. за да идете при другият. Много по-лесно е, не те товари, не страдаш.
Ако няма възможност един от двама ви да иде да живее и работи/учи в града, където е другият, то тази връзка няма бъдеще. Само губене на време. Млади сте и двамата, живота е пред вас!