- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Чудесно! Тъкмо се надъхах за диетата,а сега два растящи мъдреца. Едва си отварям устата. Само мрънкам, а всички искат да им говоря. Дали ще мога да ида на зумба с болен зъб и лек цикъл? Оххххххх болиииииииииииииии и главата ми боли. Искам на работа!
Нямам думи..за себе си тоя път...от една седмица ми е тръгнало много криво не знам защо,а тая простотия дето я направих....нямам думи..дано човека да не ме псува много,но утре ще го намеря и ще му платя..
>>DjBelev<<
Отдавна чета такива постове от теб, защо не пуснеш темичка? Интересна ми е историята ти, бих искала да я чуя и ако мога, да ти помогна със съвет.
Скапано ми е, имам невъобразимо много за учене, нещо май пак се разболявам... Картинката е пълна.
+ Любовни мъки. Веднъж да си призная и аз тука.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Пак поредната натоварена седмица се задава, но поне си отпочинах уикенда. Пътува ми се..и то много !
Ето и нещо сладурско от мен : http://www.youtube.com/watch?v=fDKDC_IUnOA
болна, много яко болна
лошо ми е
яд ме е че не съм на даскало имам много важни контролни, а аз съм се тръшнала на леглото
оххххххх
За пореден път се забърквам в няква простотия.
Знам, че е такъв човек. Знам, че ще имам изключително много ядове.. ама като ме влече? как да спра? ми не мога...
Обаче някак си трябва да го преодолея и да спра всичко тва, което се случва. ся да се отърва без последици няма да е зле.
И не ми се прави нищо.. сдухано ми е.. исках по друг начин да се стекат нещата, но уви.. КАРЪКАТ АЗ..
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Добре съм , изключая факта ,че мега много имам за учене, а ме мързи в червата,ама трябва,кво да се прави!
maDamn
Тоооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо оооооооолкова скучно горе-долу.
Опитах се да гледам "Животът на Пай"-много глупав филм, заклевам се. То частта в морето я пропуснах, супер изкуствени ефекти. Тигри, зебри...ужас. Пак прехвален Оскар-ен филм. Сега си търся друг от Оскарите. Да видим .
Първо ще се изчипкам и после скок да гледам следващият филм.
Той ми лази по нервичките иначе, но нищоо, утре пак ще се обичаме. Както винаги.
А пък ония двете фльорци какви шамари ще им шляпам. Лигли малки.
И чак тон ми повишава едната , леле Боже.
А пък другата като си е хванала гадже-девственик, същият като нея, и като й е нахапал устата до кръв и си мисли, че е много яко. Ама модата на вампиризма мина. Сори, закъсняваш, както обикновено.Пх.
^Сладурка :Д
Страшно изморена. Ходеща парцалена кукла съм. Чете ми се, много. Хубави книги.
брррр
'животът на пай' тооолкова много ми хареса на мен! :Р не знаех, че е взел оскар.. какъв по-точно?
какво да споделя, какво да споделя, хм, не ми се споделя
Доволна и щастливаНай-сетне що годе се разбрах с един досадник да си мери обноските, за да не си премеря юмруците в него. Надявам се да ме е разбрал, иначе си е за негова сметка. Утре имам да оправям малко университетски бумаги и документи, но иначе се очертава хубав ден. А ако всичко върви по план петък или събота ще е голямо размазване.
Последно редактирано от DragonLady : 03-11-2013 на 22:03
Проекта ми е готов, попълних всички документи, доволна съм от чертежите си. Като цяло беше хубав ден. Сега мога да си поседя малко и да погледам може би някой филм.
От утре почвам с частните уроци, ще видим, дано да успея да и помогна![]()
Днес се чувствам адски проста! А попринцип винаги съм се смятала за интелигентна...
По-добре да спра да се занимавам с мъже, че изпростявам още.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Бил е номиниран за най-добра снимка ,филмова редакция, дизайн на продукция , редактиране на звук, миксиране на звук,адаптиран сценарии
Спечелил е за Кинематография , Режисиране, Музика, Визуални ефекти (що ли)
ох, как не ми се ходи на даскалооо
и за капак-първи час, физика, контролно, ужас
хубав ден ви желая![]()
Ох мързи ме да стана от леглото,слънцето пече в очите ми и се чувствам добре така, но не !трябва да разваля хармонията, и да отида на място пълно с идиоти и малоумници... И две контролни егати гадния ден дето ще бъде,чувствам го още от сега.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Пак закъснявам за работа.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чувствам се отвратително. Не мога да опиша колко ми е гадно и само едно нещо мога да кажа: отново ми разбиха сърцето. ;(
Математиката е прекрасна <3
животът е прекрасен.