.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Мега фен
    Град
    <3

Искам да пусна тема,

на която ще се подиграете, която не е в 'точния раздел' и която ще забравя, но искам да се изпиша.

/написах 39753036 реда текст и го изтрих.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    И аз искам да мога да пия от сутринта като теб,ама ми е гадно

Мега фен
    Град
    <3
    Аз не пия.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Имам чувството, че отношенията ми с хората куцат. Или по-скоро са си чудесни някои, но в повечето случаи се чувствам като.. 'отстъпващата страна'.. тази която ще се съгласи с нещо, дори да не й харесва, само и само да не разочарова/наранява никой.. и от това ми е тъжно.. защото не съм човек, който ще се съпротивлява и ще спори.. не обичам така..

+ това имам чувството, че ще ми дойдат гостите от юга и ще скапят всичко.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Искам да обичам винаги.
    4XCOKИ

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Аз искам анархия и Дунав шампион!

Мега фен
    Град
    <3

4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3

4XCOKИ

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    Always wanna play but never wanna loose

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Щруди от известно време се каня да те питам нещо. Знам може да е странооо, ноо. Та, интересно ми е родителите ти какви хора са, с какво се занимават, в каква семейна среда си израснала, смяташ ли, че са те възпитали добре, какви са най-важните уроци, които си научила от тях, по-строги или по-мекушави са, имаш ли братя, сестри? Ако не искаш не ми отговаряй ;]

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Щруди от известно време се каня да те питам нещо. Знам може да е странооо, ноо. Та, интересно ми е родителите ти какви хора са, с какво се занимават, в каква семейна среда си израснала, смяташ ли, че са те възпитали добре, какви са най-важните уроци, които си научила от тях, по-строги или по-мекушави са, имаш ли братя, сестри? Ако не искаш не ми отговаряй ;]
    лол, ако щеш ми вярвай, точно за това писах и го изтрих.. :>
    Краткото, което мога да пусна без да се разрева:

-Мама е консервичка. От онеЗ дето трябва да пипнат и видят, за да повярват. Ама е много добра, силна и прекрасна. Преди време се бях запознала с едно момче, което страда от една гадна болест (на нервна основа) и веднъж било дошло до вкъщи да ми подари някаква икона (мен ме е нямало), а майка ми веднага го отпратила, защото го мислила за наркоман. Та тя е от хората, които съдят хората по корицата, от хората, които не обичат циганчетата, от хората, които като че ли мислят първо лошото.. и така.. но наистина е добра, прекалено грижовна и така..

-Тати беше най-най-най-НАЙ-прекрасния татко на планетата. Винаги беше усмихнат, със страшно чувство за хумор, ааааадски грижовен, готов да защити винаги близките си, способен да се сприятели и нагоди с всеки и общо взето всички около него му се радваха, защото беше слън-це. А аз честно казано изпитвах някакво леко страхопочитание и не помня да сме си играли като деца.. Даже не се гушкахме, но толкова много усещах, че ме обича. Веднъж се беше прибрал вкъщи, след като отсъства за около седмица и помня все едно беше вчера как се затичах (аз, метър човече) и му се хвърлих на врата.. Беше най-най-готиния татко и ми разрешаваше всичко, което мама ми забраняваше. Това ми липсва най-много, не че не съм на 21 в момента и мога да си правя всичко без да питам, но мама винаги е против нещо си, а ми липсва именно подкрепа.
    С него сме обикаляли суууууупер много по разни горички и местенца, брала съм цветя, гъби, ходехме за риба, засаждахме дръвчета и всичко това се е случвало когато съм била.. под 10 годишна и го помня наистина все едно е било вчера. А когато започнах да се оформям като човече и си заформях хобита, винаги ми обръщаше внимание и се интересуваше от това, от което и аз и ме насърчаваше да продължавам да се развивам, искаше да ходя по някакви конкурси веднъж, понеже бях нарисувала една много готина къща, искаше да ме прави архитект по едно време :д.. Помня и как ми показваше папки с хербарии и ми беше толкова интересно, понеже е завършил в лесотехническия и вкъщи беше пълно с такива.. А много ясен спомен ми е как бях заспала сгушена в него в колата, докато се връщахме от някъде.. даже помня и улицата, на която се събудих. Една вечер пък преди да заспя седна на леглото ми и ме попита къде искам да ме заведе.. и аз казах 'в зоологическа градина'.. и той ми се изсмя и каза, че ще отидем на всякъде..
    /Много мога да пиша, но не искам повече..

Колкото до възпитанието.. 'наследила' съм малко затвореността и консервативността на мама, но е мнооооого дълбоко засадено в мен и всячески се опитвам да го изкореня и знам, че съм способна и мога. Дори не се имам за такава, просто.. да кажем, че 'спирачките', които притежавам, са ми от нея.. :3 Защото винаги когато се спирам/ограничавам за някакви неща, знам че са глупави и не бива, ама.. ще го оправя!
    А от баща ми.. той е единствения човек, по който се и ще се водя в живота.

Имам брат, с който не си говорим, защото нямаме какво да си кажем, иначе е готин.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на RagioL
    Кефят ли те треволяка и вълшебните гъби?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Кефят ли те треволяка и вълшебните гъби?
    много, а теб?
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Благодаря ;], беше ми интересно да ми разкажеш, защото смятам, че си интересна, а всички знаем, че сме това, което сме до голяма степен е благодарение на родителите ни. В много отношения приличаш на мен, доста често ти засичам постовете и сега, като ми разказа за родителите си, намирам още повече прилики. Ако щеш ми вярвай нашите са почти същите. И аз имам брат, с който не си говорим почти, тук също си приличаме.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    много, а теб?
    Страшно много!

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Страшно много!
    Ето защо си странен понякога

Да, а и с чичо Коко се разбираме страхотно.

И аз като вас да спомена, че имам сестра с която почти не сме си говорили, щото е нямало кво да си кажем, а сега като не се виждаме дори не ми и липсва. Въпреки това си я обичам, много ми е странно това

Повече от фен Аватара на ranieri
    картофи има ли
    Последно редактирано от ranieri : 03-11-2013 на 19:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си