- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
потърси мнението на специалист...зависи от това с каква рокля ще си, каква е косата ти, овала на лицето , не на последно място и каква визия искаш да постигнеш..елегантна, небрежна и т.н..а ако искаш просто идеи за прически, винаги можеш да намериш такива като разгледаш записи на предишни награди на "Златната палма" в Кан или "Оскар" -тази и предишни години....
И тъй-като сме заговорили за други теми, искам да попитам някоя от вас ходила ли е на face fitness. Реших, че не само косата, а и лицето е важно да няма бръчки, които не се премахват с кремове(знам го от опит) и уж на шега се записахме с една дружка преди 4 месеца на такъв тренинг при една мадама и ходим веднъж в седмицата, или на месеца веднъж...аз съм много доволна, защото ми се загладиха бръчките със специалните упражнения , които правим..(имам гадния навик да правя физиономии и челото ми щеше да заприлича на акордеон)...някоя от вас да посещава подобен курс и какви са и впечатленията ?
в интерес на истината, не съм търсела клипчета, но аз самата преди да тръгна, се бях информирала доста и се оказа, че има много снимки и книги с подробна инструкция, но не е като практиката, защото виждаш всяко движение на лицевата мускулатура не само на себе си, а и на инструкторката, която ти прави индивидуална програма. Тъй-като на края на месеца ще си идвам в Плд мога да ти ги дам материалите, които аз имам и ще са ти много от полза.
Ако желаеш бих могла и да ти дам имейл на мадамата, за да си направиш професионлна консултация, не мисля, че ще откаже ..но определено си струва да се инвестира и в тази насока, защото забелявам много млади хора, с готини дрехи, прически и...някоя дълбока грозна бръчка, разваляща общия фасон сега..а след 5 години.......
Пиши ми на лична, за да ти дам имейла, защото не знам дали не е в противоречие с правилата на форума..иначе веднага и го давам тук ако няма да ми сложат бан
Аз ходя от 4 месеца и съм страшно доволна (пу-пу-пу. Мадамата е млада и е за природната козметика и методи, на принципа "колкото по-късно се намеси скалпел, ножица или игла , толкова по-добре". А и разбрах, че тя е била и на специални курсове в Германия и ползва чуждестранна литература и консултация с неин приятел, роднина или и аз не разбрах какъв и е точно.., но е лицево-челюстен хирург, практикуващ в чужбина.
Да, със специално изготвени упражнения и програма, наистина се заличават, стига да си ги изпълняваш редовно.![]()