.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

За нищо. Амииии аз си правя домашни, стоя по няколко часа преди къпане и такам.. Забелязвам бърз и видим резултат. Аз лично от домашните маски съм много по-доволна, въпроса е, че искат повечко време ;д Правя си маски около месец, после малко почивка и пак отначало.. Всяка съставка - било жълтък, масло, тривитаминол, кисело мляко, мед, лимонов сок или каквото и да е, си има определено свойство, от там си подбираш продукти, които да ти съответстват на нуждите на косата ти .. Моята например се омазнява бързо и й правя маска с повечко изсушаващи продукти, а след миене по дължината слагам малко масло, за да не се изсушават краищата и много бързо усещам положителна разлика.. Пък като си правя почивки от пресата, си връзвам косата, сплитам я, а когато я харесам в естественото й състояние (понеже е начупена много гадно ;д) си я оставям спусната. Иначе има мацки, които са доволни от купени маски, като тези на Денис и Миозотис, някоя може да ти препоръча нещо.. И аз бих, но не ползвам отдавна.. Косата ти каква е иначе, суха, склонна към омазняване, до къде е дълга
    Момиче ^^

Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    За нищо. Амииии аз си правя домашни, стоя по няколко часа преди къпане и такам.. Забелязвам бърз и видим резултат. Аз лично от домашните маски съм много по-доволна, въпроса е, че искат повечко време ;д Правя си маски около месец, после малко почивка и пак отначало.. Всяка съставка - било жълтък, масло, тривитаминол, кисело мляко, мед, лимонов сок или каквото и да е, си има определено свойство, от там си подбираш продукти, които да ти съответстват на нуждите на косата ти .. Моята например се омазнява бързо и й правя маска с повечко изсушаващи продукти, а след миене по дължината слагам малко масло, за да не се изсушават краищата и много бързо усещам положителна разлика.. Пък като си правя почивки от пресата, си връзвам косата, сплитам я, а когато я харесам в естественото й състояние (понеже е начупена много гадно ;д) си я оставям спусната. Иначе има мацки, които са доволни от купени маски, като тези на Денис и Миозотис, някоя може да ти препоръча нещо.. И аз бих, но не ползвам отдавна.. Косата ти каква е иначе, суха, склонна към омазняване, до къде е дълга
    Нещо против да ми напишеш точни съставки за маската която си правиш ? Понеже и мойта коса е склонна към омазняване, пък от купените маски не съм доволна...

Цитирай Първоначално написано от CrazyLittleThing Виж мнението
    Нещо против да ми напишеш точни съставки за маската която си правиш ? Понеже и мойта коса е склонна към омазняване, пък от купените маски не съм доволна...
    Не, разбира се.. Вчера примерно си направих маска с 2 жълтъка, кисело мляко, масло от пшеничен зародиш (но по принцип в маските си слагам бадемово масло, не това), лимонов сок и водка. Мисля, че това беше всичко.. ;д По принцип около тези продукти ми се въртят маските, като от време на време слагам нещо друго, махам нещо и така.. Например мед, мас, газ и други.. За да не привикне косата ми много и да спрат да действат. Стоя колкото мога с маската.. Мия я с шампоан, после балсам и не я суша.. Чакам да изсъхне. Като се изтече водата от косата ми и почне да поизсъхва, но все още е влажна, си слагам масло от пшеничен зародиш против цъфтеж.. Просто малко в краищата, че косата ми расте много бързо и ако я изоставя, цъфти веднага ;д От дължината на косата зависи в какви количества да си бъркаш маската.. Мацотиш я на главата, слагаш 1 торба, после 1 кърпа и стоиш колкото можеш. В Интернет има доста домашни маски, може да си харесаш нещо друго, а и тук из темите по първите страници също има за различните коси.
    Момиче ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си