.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Lightbulb 1.мес връзка (Подарък)

Какво да и подаря ?
    Нямам голямо въображение признавам си и ми е трудно с избирането на дори малък подарък
    Значи аз съм на 16 приятелката ми е на 15 може да се с тъпото клише ,че ходим
    Искам да и направя интересен малък подарък защото смятам ,че нещо голямо няма да се хареса много много , но дайте вашите мнения ...

1 роза е първото нещо , което ще получи , но мисля че би трябвало да добавя още нещо ...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    за 1 месец и вече подаръци? Не е ли малко...прекалено? Ама щом искаш. Някое цвете, кутия шоколадови бонбони ...нещо такова.
    maDamn

Вземи и плюшена мечка . Моята приятелка доста се зарадва като и подарих един мечок колкото нея

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мда, на 15 ще се изкефи на мечка

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    за 1 месец и вече подаръци? Не е ли малко...прекалено? Ама щом искаш. Някое цвете, кутия шоколадови бонбони ...нещо такова.
    Раничко си е.. да, но щом толкова държиш да я изненадаш.. просто, ако имате обща снимка я изкарай и й я подари.. или в семпла рамка или ей така.. но на гърба й напиши нещо мило.

Голям фен Аватара на s40t4
    Някаква плюшка.. ако си от София джъмбо върши перфектна работа

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Прекалено е рано за играчки, общи снимки и подобни, мен ако питате. Те едва тепърва са почнали да се опознават и надали нещата са на толкова сериозно ниво, че и снимки, ала бала, за подарък.

Една роза + шоколад ще ти свършат добра работа. След това прекарайте остатъка от деня заедно - точно това ще запомни, вместо тия играчки и така нататък. Вярно, ще й хареса, но не е време, според мен все още за такива подаръци, както вече казах.

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Според мен може да я зарадваш малко с eдно BMW Vision
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Аааа, аз като съм на 20 пак се кефя!

За 1 месец е рано за каквито и да е подаръци....
    Купи ѝ кутия бонбони.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Аааа, аз като съм на 20 пак се кефя!
    Абе аз съм над 20, ама в Метро се заглеждам по плюшки. Ако мога да взема всичките Пух, Прасчо и писани, без да обера погледите на пазаруващите, ще е екстра!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мразя плюшени играчки

По темата 1 месец е раничко ,.за подаръци един шоколад ще свърши отлична работа !

Абе аз съм над 20, ама в Метро се заглеждам по плюшки. Ако мога да взема всичките Пух, Прасчо и писани, без да обера погледите на пазаруващите, ще е екстра!
    И аз, и аз! Като вляза в Jumbo и съм като сомалийче в сладкарница! <3
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    пространството на Дисе
    Каниха ме утре точно за там! Обаче като знам в каква ситуация ще поставя компанията, отказах.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Аз съм почти на 18, но се радвам на плюшени играчки. Зависи от човека. И на двд с Том и Джери ще се зарадвам.
    Иначе може да я заведеш на кино, може да гледате филм у вас, разходка, плюшки, книга.. Подаръци колкото щеш. Не знаем какво харесва тя, но и едно цвете в саксия, което да може да гледа, вместо да го изхвърли след няколко дена, според мен, би било сладко.
    ^^^
    Бургас <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си