.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Exclamation Фантастични имена ! Спешно !

Здравейте . Много спешно трябва да измисля няколко имена на градове. Правя проект и си измислям градове в бъдещето и ми трябват няколко такива фантастични имена .Ако може да са на английски. Моля ви помогнете , защото аз не се сещам нищо !
    Последно редактирано от m1m4o0o : 03-14-2013 на 13:51

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Азис

Повече от фен
    Дай повече инфо за проекта.

Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Дай повече инфо за проекта.
    Трябва да направим проект за след няколко дни , и аз реших да направя нещо по различно . А именно да си измисля планети и ми трябват някакви станни , космически , извънземни ( както искате ги наричайте ) имена на градове и съответно забележителности в градовете . Вече почти съм измислила историята , но ми трябват имена на градове и забележителности . Не си падам много по фантастичните филми , но съм търсила имена от филмите и намирам все някакви тъпи . И това е общо взето .

Повече от фен
    Дай повече инфо за историята, за да има база на която да измислим някакво име на градовете.

Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Дай повече инфо за историята, за да има база на която да измислим някакво име на градовете.
    Историята не е в мен в момента , но действието се развива в 2369 година . Но като цяло са пълни измислици , нещо подобно на Star Wars .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си