- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в истинската любов?
Тази, която продължава до края.. Аз съм на мнение, че ако обичаш някого истински.. ти го обичаш цял живот, а когато се разделите.. значи никой от двамата не е обичал.. просто е имало привличане и заблуда... опиянение и влюбване, но не и любов. Истинската любов е за цял живот.
И спря да се върти за миг земята..
Това е според теб, според мен няма някакви рамки и определения, в които да се описва истинската любов. Въобще какво е това тъпо понятие истинска любов. Всяка любов е истинска, когато обичаш. Нима любовта ми към котката не е истинска или пък към майка ми? Естествено, че е така. Сега сигурно ще си кажеш, че любовта между двама души е различно нещо. Ами не е според мен.
Аз лично правих грешката да разделям любовта към даден човек и любовта към останалото. Патих си много от това. След всичко случило се осъзнах колко по-ценно е това да обичаш семейството и приятелите си! Истинската любов трябва да е между теб и себе си! Обичаш ли себе си, обичаш и Света около себе си!ииии да.. имаш право и съм съгласна с теб. Грешно се изказах.