.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Дефинирай истинска.
    За мен няма изкуствена. Всяка любов я приемам за истинска.
    Тази, която продължава до края.. Аз съм на мнение, че ако обичаш някого истински.. ти го обичаш цял живот, а когато се разделите.. значи никой от двамата не е обичал.. просто е имало привличане и заблуда... опиянение и влюбване, но не и любов. Истинската любов е за цял живот.

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от d.anny.. Виж мнението
    Тази, която продължава до края.. Аз съм на мнение, че ако обичаш някого истински.. ти го обичаш цял живот, а когато се разделите.. значи никой от двамата не е обичал.. просто е имало привличане и заблуда... опиянение и влюбване, но не и любов. Истинската любов е за цял живот.
    Не всяка раздяла зависи единствено от тях двамата, но това не прави любовта им по-малко истинска

Мега фен Аватара на xoxi
    Това изказване ми звучи като на момиче, обичащо романтични филми, чиклит романи и любовни песни. Не го казвам с лошо, даже напротив. Сладко е.
    Но аз не вярвам в тази любов. За мен продължителността не е доказателство за любовта. Съвсем не.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Това е според теб, според мен няма някакви рамки и определения, в които да се описва истинската любов. Въобще какво е това тъпо понятие истинска любов. Всяка любов е истинска, когато обичаш. Нима любовта ми към котката не е истинска или пък към майка ми? Естествено, че е така. Сега сигурно ще си кажеш, че любовта между двама души е различно нещо. Ами не е според мен.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Това е според теб, според мен няма някакви рамки и определения, в които да се описва истинската любов. Въобще какво е това тъпо понятие истинска любов. Всяка любов е истинска, когато обичаш. Нима любовта ми към котката не е истинска или пък към майка ми? Естествено, че е така. Сега сигурно ще си кажеш, че любовта между двама души е различно нещо. Ами не е според мен.
    Аз лично правих грешката да разделям любовта към даден човек и любовта към останалото. Патих си много от това. След всичко случило се осъзнах колко по-ценно е това да обичаш семейството и приятелите си! Истинската любов трябва да е между теб и себе си! Обичаш ли себе си, обичаш и Света около себе си! ииии да.. имаш право и съм съгласна с теб. Грешно се изказах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си