.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Нещо ефикасно срещу пъпки и черни точки

Моля ви се. Кошмар е вече, не се търпи. Особено като тръгне да ми идва и положението става уникално. Дори да не е закупено от магазин, някаква маска или нещо такова.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Аз ползвам на Гарниер 3в1 , за сега съм доволна.
    Но ако е по-сериозно положението при теб, може би е по-добре да отидеш при специалист,иначе рискуваш да стане и по-лошо. И все пак в пубертета е нормално да имаш пъпки и черни точки.

.......
    http://www.facebook.com/#!/pages/%D0...34121423392000
    СВЕЖИ ИДЕИ ЗА ТВОЯ БАЛ!

Отиди на дерматолог.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Отиди на дерматолог.
    +

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Отиди на дерматолог.
    Не е чак толкова зле, нямам акне.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кажи какво си ползвала до момента и какъв точно е проблемът, щом нямаш акне. Дай и тип кожа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Използвала съм много тоници, на garnier използвам:

И на Нивеа:

Кожата ми е по-скоро мазна.

Град
    пространството на Дисе
    Купуваш си акне аут активния лосион и мажеш до излющване по 4 пъти на ден. След голямото лющене сама ще си нагодиш схемата така, че да не си чувстваш кожата опъната- аз например вече нанасям лосиона веднъж на 10 дни
    Зарежи тия гарниери и прочие масови помии и си купи измиващ гел за мазна кожа от марките медицинска козметика. Ако си с отънял джоб, Ивостин е на поносима цена. Няма да е зле да си вземеш някакъв матиращ крем или себорегулираща емулсия пак медкозметика.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

anonymous708973
    Guest
    Какво целим с излющването?

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какво целим с излющването?
    Регулиране на клетъчния turnover

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    И аз съм така...кожата ми е комбинирана, по носа се бели, другаде по челото, бузите - мазна. Не знам вече как да ги оправя тея пъпки и черни точки..ужас някакъв просто.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Регулиране на клетъчния turnover
    И мажеш лосиона 4 пъти на ден о.О А после слагаш ли хидратиращ крем?

natali00
    Guest
    Крем Здраве , Силицилов спирт 1% .. помагат ми поне на мен , докато постигнеш премахването ги прикривай с фон дьо тен , коректор или пудра , те предпазват кожата от замърсения въздух и т.н.

На акне аут имам сапуна, не е същото май?

Аз лично имах много.. и първо ги мазах с цинерит , после прочетох във форуми за една маска с мая и прясно мляко смесваш ги и стоиш докато изсъхне и отмиваш с лайка , другото е купуваш си трици на клеопатра и с кисело мляко , това е пак маска стоиш 10 мин и отмиваш с хладка вода, това много ама много помага и аз съм с твоят тип кожа много премахват пъпки и черни точки , но трябва постоянство . Аз преди бях нещо страшно ;дд , но сега вече всичко се оправи .

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Розова вода
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И мажеш лосиона 4 пъти на ден о.О А после слагаш ли хидратиращ крем?
    Писах нейде из темите, че мажа веднъж на 10 дни.
    Мацам противобръчков крем вечер, който е леко мазен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си