.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от malibugirl Виж мнението
    не! пък и през лятото е по-добре да си ги минаваш всеки ден за да са винаги гладки..все пак ходиш с къси дрехи, но всеки си има мнение!
    Извинявай, с кола маска не ми поникват космите на 2-ия ден ........................
    Не мисля да си бръсна, каквото и да било ВСЕКИ ден- има си други начини да бъда гладка.

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Извинявай, с кола маска не ми поникват космите на 2-ия ден ........................
    Не мисля да си бръсна, каквото и да било ВСЕКИ ден- има си други начини да бъда гладка.
    да и после трябва да ги изчакаш да порастнат малко, за да си ги махнеш с кола маска отново, което означава да ходиш с космите 2 3 дена както и да е не мисля да се задълбочавам в темата, който както иска да си ги маха
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Супер фен Аватара на tonssy
    както и да е не мисля да се задълбочавам в темата, който както иска да си ги маха
    Така е.

Banned Мега фен
    да и после трябва да ги изчакаш да порастнат малко, за да си ги махнеш с кола маска отново, което означава да ходиш с космите 2 3 дена както и да е не мисля да се задълбочавам в темата, който както иска да си ги маха
    не са ти ясни много неща .. първоначално се махат с кола маска и след това с епилатор от време на време и така си чист винаги

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не са ти ясни много неща .. първоначално се махат с кола маска и след това с епилатор от време на време и така си чист винаги
    +
    Иначе, за да се чакат да поникнат всички косми, може да отнеме месеци. Поне при мен е така :Д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    +
    Иначе, за да се чакат да поникнат всички косми, може да отнеме месеци. Поне при мен е така :Д
    да.. щото с кола маска никога не растат после едновременно

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си