.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Въпрос за тест

С приятелката ми направихме тест шуре чек стреамер. Въпросът ми е ,че на теста пише от 5-тата до 30-тата минута точен резултат , теста беше показал 1 черта обаче тя се появи на 2-3-тата минута след като беше направен въпросът ми е дали е задължително да се появи чертата след 5-тата минута или може и преди това и пак да си е верен ?

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Може да е излязъл по-рано резултатът просто, не е задължително, че не е верен. Ако се филмирате много, просто втори тест.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    "Ако има 2 черти - бременна си вече ти!" Ако е само 1, значи кефи се

Нищо му няма теста, нормален е

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не трябва ли да бутнеш онова капаче, за да видиш резултата, след 5-тата минута, която означава, че вие сте я държали отворено през цялото време ли?

Иначе нищо му няма на теста. Не се притеснявайте излишно.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Не трябва ли да бутнеш онова капаче, за да видиш резултата, след 5-тата минута, която означава, че вие сте я държали отворено през цялото време ли?

Иначе нищо му няма на теста. Не се притеснявайте излишно.
    Има 2 вида на surecheck едните са 3-4 лева и са с касетка ( това с прозорчето, което ти описваш ), другите са 6-7 лева и се пишка директно върху тях, но там как се отчита резултата не знам, не съм ги ползвала. Та може за тоя 2рият вид да говори автора, понеже при този 1вият с касетката, резултата се отчита от 5та до 10та минута.

по темата: Ако толкова сте във филма, още 1 тест да си направи.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    С първа сутрешна ли е правен?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си