.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Hybrid View

На мен пък ми е интересно как така всички се втурнахте да правите разбор на връзка за която нямате ни най-малка представа . С какво право и на базата на какво обсъждате една връзка с която вие нямате нищо общо . Щом Сиси е направила този избор значи той е бил правилен за самата нея ,едва ли е щракнала с пръсти и се отказала от магистратура в чужбина просто ей така . За вас ,за мен също този избор е непонятиен но в край на сметка тя е преценила ,че това е най-добрият възможен вариант за нея и връзката й . Кои въобще сте вие , че да я съдите и да коментирате изборът й ,като съдии ли се явявате или като брачни консултанти ?

По темата :
    С него станах просто по добър човек когато го срещнах бях озлобена към света . Той ми показа един по добър свят ,и ме научи да обичам ! Да много се караме , не сме като двойките по филмите ,но въпреки това се обичаме заради самите нас . С него станах по искренна и открита към хората , израснала съм на място където няма място за емоции . Научила съм се да лъжа и манипулирам до болка той ми показа ,че има и друг начин . Отказах се от образование в Германия където съм живяла почти цял живот от малко дете но пък аз сметка на това планираме от есента да живеем заедно в Дания така, че не съм толкова ощетена .
    И още много неща с него се научих просто да бъда себе !
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-17-2013 на 17:20

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    На мен пък ми е интересно как така всички се втурнахте да правите разбор на връзка за която нямате ни най-малка представа . С какво право и на базата на какво обсъждате една връзка с която вие нямате нищо общо . Щом Сиси е направила този избор значи той е бил правилен за самата нея ,едва ли е щракнала с пръсти и се отказала от магистратура в чужбина просто ей така . За вас ,за мен също този избор е непонятиен но в край на сметка тя е преценила ,че това е най-добрият възможен вариант за нея и връзката й . Кои въобще сте вие , че да я съдите и да коментирате изборът й ,като съдии ли се явявате или като брачни консултанти ?
    По твоята логика би ли ми казала като каква се изживява тя, че да обяснява кое било МАЛКО, но значимо нещо?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си