.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Е дай да не си обезкосмяваме краката, ръцете, мишниците, защото ще растат наново и трябва да се поддържат и ще стане по-зле. Няма как да стане по-зле ако си ги махаш и не ги оставяш да растат. Зоната там е нежна, но и много малка, така че не се искат повече от 3 минути. И аз не съм момче, но ако бях - със сигурност би ми пречило. Приятелите ти вероятно не искат да те обидят, но момиче си, отблъскващо е. А дори и само ти да си го виждаш - достатъчно е, за да направиш нещо по въпроса и да не се притесняваш като говориш с момче или с когото и да е.

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Е дай да не си обезкосмяваме краката, ръцете, мишниците, защото ще растат наново и трябва да се поддържат и ще стане по-зле. Няма как да стане по-зле ако си ги махаш и не ги оставяш да растат. Зоната там е нежна, но и много малка, така че не се искат повече от 3 минути. И аз не съм момче, но ако бях - със сигурност би ми пречило. Приятелите ти вероятно не искат да те обидят, но момиче си, отблъскващо е. А дори и само ти да си го виждаш - достатъчно е, за да направиш нещо по въпроса и да не се притесняваш като говориш с момче или с когото и да е.
    Напълно съм съгласна. По тая логика, че "щели да станат повече" дай да спрем изобщо да се епилираме!?
    Просто не ги бръсни, ползвай пинсети или лентички.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си