- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време издържате без секс?
Колко време издържате без секс или с други думи да сте на сухо?
Видях,че няя такава тема за туй пуснах..![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Най-дългият ми период е 5 месеца.
Иначе... не издържааааааааааааааааааа аааааааааааам!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Имаше един период от 11 месеца...
А съвсем скоро ще убия над 3 месечния...![]()
maDamn
Колкото трябва , ако ще години да е , няма да ми направи впечатление .
Чакай , говориме за без секс и без самозадоволяване нали , тоест напълно сухо или просто без секс ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Колкото се налага. Кривичко е, ама това е положението.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
7 месеца ми е най-дългия период.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Колкото трябва и колкото се налага.
Не може винаги нещата да са изрядни и да имам желание за секс, я. Същото се отнася и за него.
Без секс не издържам. Най-много 2 дни на сухо да изкарам, на третият вече съм подвивяла.
Издържала съм най-много 9 месеца, когато приятеля ми го нямаше.. Не е кой знае какво, търпи се, накрая вече ми стана нетърпимо, ама .. като няма друг начин![]()
По принцип не издържам много.. не помня, но когато съм в цикъл не го правим, въпреки че тогава най-много искам, но е супер нехигиенично и не бих го направила.![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мога и със, мога и без секс. Не съм се лишавал, ма надали ще ме загложди, ако не правя.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мога да издържам без бая голям период от време, но си е неприятничко. Май най-дълго съм издържа малко над половин година, не съм била загоряла за мъжко или нещо такова, съвсем нормално си ми беше, но има моменти, когато ти се приисква и става много кофти.
От година и половина насам не се е случвало повече от 5-6 дни да не правя. Рекордът ми е месец, месец и нещо.