- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кондоми..
Здравейте,
Искам да ви попитам, кои са най-добрите кондоми за първи път (най-удобни;най-сигурни) ..?![]()
Ясно, че Durex брат ама кой модел .. Иначе гледам си наш .. Ultras Liberi !
classic са си най-добрите , всичко друго е безсмислено.За по-напред може ultra thin ,когато го правите по-бавно ,но не сега.
Мен ме отвориха без, а после продължихме с онези дето са по 20-30ст.Всички са еднакви само плащаш за името им!
На Durex всичките са им добри, само тея extra safe са много гадни, толкова са дебели, че все едно ти пъхат маркуч, а не х*у с извинение за цинизма. И Jeans не ми харесват много, много ама там вече е до вкус.
Durex Classic, Durex Love, Durex Jeans...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да ти кажа, ако на момичето му е за първи път (тъй като не си уточнил точно на кого ще е) ... ама хич няма да и направи впечатление дали ще има ивици, точки и всякакви подобни релефни части и тнт... Вземи си едни classic или love, примерно
рабалке, за тебе никой не би дал повече от 20 ст.
:/
Ако ми обясните за какво я храните евалата.
По темата: както вече ти казаха, няма особено значение, аз съм за love, защото са 4 на цената на 3.![]()
Глупости чувам всяка вечер как наще са ебът и ползват някви презервативи от 20ст, но още не са ми напрайли братче или сестриче така и те вършат работа за кво да даваш 2-3-4лв като може да дадеш и 20-30ст![]()
Филипчо Дурекс Класик е най-добре за пръв път според мене
'сички са еднакви ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тези които се захващат с тиранти за ушите ..
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
моето мнение е че трябва да пробваш няколко вида. аз лично съм се спрял на Love и Elite.
Сички са еднакви грънци. За женската гледна точка може би.
За мен най-добрите са Durex Elite (лилавите), ултра-фини и с допълнително лубрикант.
Иначе на въпроса за първия път - най-добре без.