- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Izpuskane i protivozachatychno
Zdraveite izvinete me za ezika , no nemoga da go smenq a nqmam vreme da kiriliziramm w google
Znachi priqtelq na edna priqtelka se izpusna v neq, i na sledwashtiq den mislq ne sym sigurna tochno koga tq pila protivozachatachno no ne Eskapel a nqkakvi obiknovenni , a az produljavam da si mislq che protivozachatachnoto e predi da stane gafa a ne sled kato e stanalo i sporim , shte mi kajete li dali e podeistavalo sled kato go e pila sled kato e stanal gafa ?
Blagodarq predvaritelno
Зависи какво е пила и кога го е пила. Има такива които се пият преди, по 21 дни и 7 дни почивка за менструацията. И такива като ескапел които са за след, но не знам за такива които да действат толкова дълго време след гафа освен ескапел. Ако е станал гаф по-добре приятелката ти да отиде да си вземе тест тея дни.
Ескапел е създаден точно с тази цел- да се приема след непротектиран полов акт. Противозъчатъчните, които се приемат по схема не могат да проявят действие с един прием. Да не говорим, че първото хапче се започва в определен ден/първият/ от цикъла.
"Приятеля на една приятелка"
Т.е. твоя приятел
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ако е пиела противозачатачни от известно време насам и се е изпуснал в нея няма проблем. Ама ако след като се е изпуснал в нея е зела първото противозачатачно и се надява че ще има ефект, приятелката ти е наистина много рядък екземпляр на куха лейка, поздрави я
Общо взето гимнастика за луди.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Противозачатъчни не се пият, когато ти скимне. Като започнеш, си имаш определи дни, от които за всеки си имаш едно хапче. За гафове - ескапел, мисля, че имаше 72 часа, докато важи офертата с това хапченце.
А за определението "изпусна" не ми се коментира... Човек се изпуска в тоалетната примерно..![]()
~
znachi hapcheto go e pila 3 chasa sled tova , a predi tova e pravila procedurata s aspirini
i ne ne e za men ako e za men shtqh da kaja ne me barka .
Ima li shans da e bremenna ? (nedai se Boje)
Tq dosega ne e pila hapcheta i e izpila pyrvoto si 3 chasa sled fala , s predi hapcheto e mushkala aspirin .. i trqbwa li sled tova hapche da i doide ?
Тролваш нали ?
Разбира се, че тролва.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!