- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Евтини противозачатъчни
Темата май е яснаИскам да ми препоръчате евтини противозачатъчни, ако може да споменете и цената г/д ще е много приятно ^^ ии така, мерси предварително! :*
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Противозачатъчни се приемат само при предварителен преглед при лекар, които ще те изследва и ще избере най-подходящите за твоя организъм.
Къде си тръгнала секс да правиш с тази никаква култура бе момиче...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Противозачатъчни се изписват, не се взимат ей така.
Знаеш ли колко може да си прецакаш хормоните и какви странични реакции можеш да получиш, ако не пиеш правилните.
Аз давах два пъти кръв за изследвания, за да ми изпишат моите и то ги пия за лечение. Къде си тръгнАла да ги ядеш като бонбонки..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ужас... Иди на гинеколог, ако толкова искаш, но трябват изследвания, не може да ги започваш така на своя глава.
Иначе, аз пия Ясмин, в някои аптеки съм си ги купувала за 14.89лв., а в кварталната ми аптека са 13.99лв.
Аз пия Диане 35...Някъде 8лв. струват.
Но противозачатъчните ми са предписани от лекар, така, че преди да започнеш за пиеш някакви медикаменти се консултирай с лекар
Тия Диане 35 не ги ли спряха? Нали имаше смъртни случаи...
http://temadaily.bg/publication/7449...7%D0%B0%D0%B8/
Аз пия Gestodette - 9-10 лв според аптеката, но не си прави експерименти, върви на гинеколог. Те не, че ще ти продадат без рецепта.. Успех !
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Не разбирам как може да икономисвате от лекарства?! И да, най-добре се консултирай с лекар.
Ти остави икономисването - факт е, че много от аналгитиците и антибиотиците примерно, са преизведени от различни фирми. По състав са еднакви, но според фирмата, се мени и цената. Противозачатъчните обаче се предписват според специфичните нужди на всеки ИНДИВИДУАЛЕН женски организъм. Не може ей така като дъвки да си ги препоръчваме...
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Отиди на лекар, той ще ти изпише. Това не е нещо, което да можеш да си купиш сама и да си прецениш кои точно ще са подходящи за теб.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Между другото да вметна, че има страшно много доктори, които не правят изследвания за тях ... Направо си правят шега с организма на момичетата. И да я пращате при гинеколог, като нищо да и ги изпише ей така. Моята ми ги изписа без изследвания и като я питах, реакцията беше "ааа какви изследвания, няма изследвания" ... Така че, до авторката, иди на гинеколог, но първо се консултирай с някой и иди при някой кадърен, защото дори и с лекарска намеса, ако е на някой дето само се чудя как да вземе повече парички ... не си струва, пак може да ти съсипе организма.
Бавноразвиваща ли си?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аспирин.
P.S. Трябва да го стискаш между коленете и да внимаваш да не падне![]()
На всички, които са си дали мнението, благодаря ви, но искам да се извиня...тази тема дори не съм я пускала аз...днес видях и нз кой я е писал, но съжалявамПоне се посмяхме малко!
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Тъкмо това щях да напиша , 1 към 1.
И аз отидох на лекар да ми изпишат , и кво , изписа ми ги , даде ми рецепта и ме прати да си ходя. Голямото "изписване" , то пак все едно сама съм отишла да си ги купя.. Дреме им на част от нашите "лекари" за индивидуалната ни поносимост и т.н.
Последно редактирано от BlackWings : 03-20-2013 на 09:48
Изпреварили сте ме в "храненето", така че заключвам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!