- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Антибиотици
ти можеш ли да четеш? изрично поясних за хомеопатичните лекарства, че са много добри, естествено, когато не става въпрос за пневмонии, бронхити, ангини и прочие. Чети цялото изречение преди да мърмориш.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
лекувал съм се с хомеопатия знам за какво иде реч при това се лекувах с години аз идвам от там където си ти в момента
хомеопатията се гради на билкова основа ползвали са билки за лечение преди 2000г после почнали разни отвари от разни вещества после откриват асприна ама и той не помагал после идват антибиотиците и сега пак се връщаме на билките от опреди 2000г
защо според теб хомеопатията няма приложение във ветеринарната медицина?
ето един много добър въпрос на който ако си отговориш правилно ще намериш своята грешка
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.