.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Magnolia13 Виж мнението
    По-добре не му казвай, че си му ровила в личното пространство. Както каза ти, така ще извърти нещата,че ти да си виновна (някои хора постоянно го правят) и по този начин няма да осъзнае своята вина, а и може да си смени паролите и да нямаш достъп вече. Ако си от по-търпеливите изчакай да видиш кога ще е следващата му среща и се появи там с някоя приятелка уж случайно... другия вариант е (колкото и да е трудно) просто да сложиш край. Вижте се и му обясни, че знаеш всичко, че си уморена от него и просто не те прави щастлива и т.н. Само бъди силна и уверена. Стискам ти палци,защото знам колко ти е трудно. Успех!
    Изглежда най-добрия вариант, въпросът е че съм в чужбина за известно време и няма как да се явя случайно , затова мисля друг метод в който да се озове в заварено положение..

Цитирай Първоначално написано от maialousa Виж мнението
    Изглежда най-добрия вариант, въпросът е че съм в чужбина за известно време и няма как да се явя случайно , затова мисля друг метод в който да се озове в заварено положение..
    И да му искаш обяснение - той няма да ти даде.Просто го зарежи, нека му дойде като гръм от ясно небе. Нито е проявил уважение към теб, нито си е направил труда да ти обясни нещо. Бий му шута, дори да се прави на чукнат, той много добре знае за какво е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си