Батееееее ,здравейте !!! Исках да се оплача на вас защото няма на кой друг...та чувствам се мн самотен бе хора....преди горе долу 1 година ме заряза гаджето което си мислех че ме обича ...и тя се върна при бившия си , и няма да ви казвам как ме заряза, от днеска за утре и се върна при ония , без обяснения без нищо представете си как съм бил...но както или да е...лошото е че никое друго момиче не иска да е с мене ,а най - лошото е че съм на 23 години тъжно е е много. Не знам как да си намера момиче но като се замисля не съм и търсил много след като ме остави бившата. имал съм контакти но без успех ....Днеска си тръгна сестра ми с детето и от нас към разград, и ми стана мн по самотно.Не знам какво да направя имам чувството че никой не ме харесва че ще си остана сам, а не искам мн ми е зле хора...реве ми се .Какво да направя няма с кой да споделя, искам някое момиче което да е до мене да си споделям , да съм си с нея но няма ...Кажете ми какво да направя. Единственото с което се занимавам в момента е да хода на работа и на фитнес ....;( И още нещо, някак си не се харесвам , нисичък съм 1,60 ,слаб съм и някак си изглеждам малко изморен, но не съм грозен ..не знам какво става....