.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Аз пък се питам защо пък не опита? Години не определят до каква степен сериозна ще бъде дадена връзка и изобщо. Да не говорим, че човек непрекъснато се променя - променя себе си, възгледите си и всички останало, независимо дали е на 13 години или на 25.

Опитай, ако видиш, че нещата не се получават - сложи края.

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Аз пък се питам защо пък не опита? Години не определят до каква степен сериозна ще бъде дадена връзка и изобщо. Да не говорим, че човек непрекъснато се променя - променя себе си, възгледите си и всички останало, независимо дали е на 13 години или на 25.

Ти добре ли си ? той е на 19,тя е на 13 ?!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението

Щото на момиченцето очакванията й са до небето, пък на пича - не съвсем. Ще я трае 1 месец, после ще я скъса, а оная ще реанимира 3 години.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Щото на момиченцето очакванията й са до небето, пък на пича - не съвсем. Ще я трае 1 месец, после ще я скъса, а оная ще реанимира 3 години.
    е преувеличи вярно че това на 13 ще се филмира ама само докато си намери някоя друга закачка ( друг батко) а като ги гледам тия в моето училище не им трябва много време за нов

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си