- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Избор на телефон (:
Самсунг Галакси С 3
Айфон 5
Нокиа Лумия 820
Здравейте скоро ще си взимам нов телефон..(: И се чудя какъв да си взема Самсунг Галакси С 3,Айфон 5 , Нокиа Лумиа 820 и да вие какво мислите (: ?
Ако бюджета не е проблем зимай Samsung Note II. Или изчакай още малко да излезе HTC One, че май още го няма по магазините.
Последно редактирано от ccdesigns : 03-17-2013 на 22:19
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Аз бих си взела Нокиата... Смисъл, дори го обмислям в момента, а и рождения ми ден наближаваЕдин съученик си взе Айфон и сега съжалява, не знам точно защо, ама каза, че го е яд, че си го е взел вече.. Аз досега съм имала два Самсунга, не бяха кой знае какви.. И винаги ми се прецакват по д/г един и същи начин.. Аз се колебая между Нокиа 900 и HTC One, смисъл гледала съм му характеристики, ала-бала, ама не съм се интересувала дали го има.. Гледала съм ги в сайта на Mtel и двата - 16 GB и 32 GB, предполагам, че се продава, щом си има цени, тарифен план и т.н.
Последно редактирано от arsenalllbaby : 03-17-2013 на 23:27
Момиче ^^
Заебете ги тия нокии. И айфоните и тех. Note 2 е най-доброто на пазара в момента. One ще стане, когато излезе по магазините.
Защо да заеба Нокиата? Смисъл, питам просто, не се заяждам, все пак искам като ще дам повечко пари за нещо, да е за нещо стойностно..
Момиче ^^
Я взимай Galaxy S3 и не се занимавай уникален телефон просто невероятен по дизайн,функции абе невероятен друг е въпроса че не е за всеки джоб![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Ох,не знам страшно много искам айфон 5 и мисля той да е вие какво ще кажете ;? Дали ще бъде грешка ;(
Нямаш ли приятел, който разбира? Да ти обясни добре. Иначе в магазин ще ти ги хвалят всички, то е ясно. Там ще те попитат какво търсиш, какво искаш от телефона си и ще те насочат. Но големите отрицателни страни няма да ти ги кажат. Разпитай някой познат, който разбира, по-подробно. И аз следя темата, защото и аз искам да си взема телефон, но просто казват тука "вземи тоя телефон" или "не взимай тоя", а не казват защо, а ми е интересно... Имах два Самсунга, стари модели, и двата се пре*баха.. А отделно всичките ми приятели и познати с Галаксита са с проблеми, забива им, бави им, рестартира се, изключва се и т.н. Не бих си взела Самсунг.
Момиче ^^
Вземи си Галакси С3, аз го имам от шест месеца и досега никакъв проблем не ми е правил. Дисплеят е по-малък от Айфон 5, супер тънък и лек е и доста издръжлив, ако му сложиш и едно протекторче кажи речи няма смисъл да се притесняваш. Моят се е случвало да го изтървам и събарям, дори корпусът не се е издраскал. Батерията ми издържа цял ден, при положение че съм с включен интернет постоянно и телефонът винаги ми е в ръцете; качеството на снимките е много добро.
В момента и трите телефона ще ти вършат еднаква работа. Само дето Нокиата е с Windows Phone, който е назад в сравнение с Android(S3) и iOS(iPhone 5). От към цена/качество S3 бие iPhone 5, защото е с 300 лв. по-евтин и ти предлага същите възможности, че даже и по-добри.
Аз съм за Iphone, винаги адски много са ми харесвали тези телефони - като приложения, дизайн, камера и прочие.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Nokia отдавна западна,а с този Windows направо не се трае.В последно време не са пускали нищо интересно освен 808.Samsung...си е samsung - пълен боклук.За нищо не стават освен за телевизори/монитори и красиви хладилници.Не мога да разбера кой ще плати 1000 лева за телефон изработен от пластмаса.Да не говорим,че Iphone е по-бърз във всяко отношение...
Iphone 5 - изработен от стъкло и алуминии,камерата е със сапфирено стъкло (второ по твърдост след диаманта),шлифован с диаманти по ръбовете,по-бърз и производителен...
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Изчакай за "Samsung S4"(за) и "Iphone 5s"(не).
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Не знам колко малоумен трябва да си да си земеш iPhone. Note 2 в момента е най-доброто на пазара и е сравнително по-евтин от тоя кръш айфона и никой не говори за него. HTC One или Samsung Galaxy Note II. Останалите няма нужда да се коментират. Aко бюджета ти е 800лв. - S3, ако е неограничен - One или Note II. Ако ти се чака, чакай S4, ама аз на слухове не бих разчитал.
До автора: що първо не си отговориш на някои въпроси ? Като например какво искаш от един телефон ? Държиш ли на имиджа, на изработката, на операционната система ?
П.П. ^ Изказвания като "не знам колко малоумен трябва да си да си земеш iPhone" те правят жалък :*
Обоснови се.
Обърни внимание и на HTC, заслужава си. Аз в момента съм със Samsung, но нещо имам проблеми с батерията и сигурно ще се наложи да си потърся друг в скоро време, колкото и да си го обичам телефончето![]()
Да сравняваме Iphone със Samsung е като да сравняваме BMW с Skoda...
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
От трите бих избрала Самсунг, въпреки,че преди имах Самсунг и изобщо не останах доволна.
Иначе като марка предпочитам HTC. Nokia също ми харесваше преди, но новите модели изобщо не ми допадат.
Ти тоя Айфон да го биеш в земята ли ше си го зимаш, че обосновката ти е, че е по-здрав? Няма как Айфона да е по-бърз, при положение, че по характеристики останалите модели го смазват. Са, не мога да кажа, че той няма никакви предимства. Просто неговите предимства не струват 1500 лева. За по-малко пари можеш да си земеш по-хубав телефон. Ако ти трябва здрав телефон - 3310. Или наскоро имаше ревю на някакъв Панасоник (или Пайнер ли беше, ебем ли му майката) у вибокса.
http://www gsmarena com/htc_one-5313.php Няма да говоря сами гледай![]()