.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време

На колко години е нормално

Да си водиш гаджето у дома, да спиш с него вкъщи, да го запознаваш с родителите си и да вечеря у вас?
    Питам ви, аз го минах тоя период отдавна на една определена възраст, просто в момента се сблъсквам с друго същество, което го прави и ми е интересно вие за коя възраст смятате, че е нормално.
    Без отговори "когато му дойде времето", моля ви.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    когато му дойде времето

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Никога. Голям срам е да цъфнеш пред вашите и индиректно да заявиш "тва ми е гаджето, с което се праскаме"

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    ходете да се чукате у тях

Banned Мега фен
    ъм... такова нещо като на колко години няма... ти можеш и на 15 да си и да имаш едногодишна връзка и естествено да им се наложи да се познават,може да си на 25 и да имаш едномесечна и да решиш,че не е време да ги запознаеш или да прецениш,че може би няма да си още дълго с тоя човек и няма смисъл .. а запознанства от типа на '' това ми е гаджето,ще спи у нас,чао'' са ми противни... по принцип става без да го планираш .. за спането -зависи мноооого от родителите ама много

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Aбе хора, и аз съм водила момче у дома ама вече си бях съзряла психически и бях съобразителна.
    Щото сестра ми сега си води гаджето у дома, а аз не знам защо го смятам за ненормално. Първо, че е доста по-малка от възрастта в която аз доведох момче у дома, второ, че е доста по..как да го кажа..вятър я вее на бял кон. Изобщо не мисли..изобщо.
    Дразня се на родителите си. Вярно, никога не са ми забранявали нищо, но са ми правили забележки и винаги съм си взимала бележка и винаги съм се съобразявала, и винаги съм мислела. А тая шматка грам не мисли ама граааааааам.. Но пък на нея нищо не и се казва от тяхна страна.Много ме дразни колко е глупава, неусетена и несъобразителна. Ся.. харесвам приятеля и, свястно момче ама..тя прекалява.Не може някой да е 24/7 у вас, а ти да си още пъпчив пубер, който не знае елементарни работи.
    Последно редактирано от LovEsIckk : 03-22-2013 на 22:40

Banned Мега фен
    ^ вашите са минали вече през тоя път и 2рия път не се напрягат много.. винаги е така с 2рите деца... а и не си мисли че си била кой знае колко по различна.. сега може така да ти изглежда,но и ти си била същата ( може би малко по строго са се отнасяли с теб и за това си мислиш,че си била много различна) ( говорим за времето си, защото няма как да правиш сравнение от преди и сега )

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Зависи от родителите, гаджето.
    Ако всички изброени са цивилизовани и адекватни хора - не би трябвало да е проблем на каквато и да е било възраст.
    Не казвам, че на 13 трябва да се заключат и да издават звуци като зебра, разкъсана от някаква голяма котка.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Абе водил съм, официално съм представял само една, като цяло много не обичам.
    За сметка на това родителите на момичетата ме ОБОЖАВАТ! :Д

Голям фен Аватара на Pikachu
    Напълно възможно и доста вероятно е ситуацията да е точно такава, каквато я описваш.
    На по-малките деца не им се карат толкова, защото нямат толкова високи очаквания към тях.
    Ама и това не е много яко. От личен опит мога да кажа.

Пък сестра ти на колко години е и колко точно викаш, че е тъпа?

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    Aбе хора, и аз съм водила момче у дома ама вече си бях съзряла психически и бях съобразителна.
    Щото сестра ми сега си води гаджето у дома, а аз не знам защо го смятам за ненормално. Първо, че е доста по-малка от възрастта в която аз доведох момче у дома, второ, че е доста по..как да го кажа..вятър я вее на бял кон. Изобщо не мисли..изобщо.
    това и отговора на въпроса ми - зависи от това кога въпросното момиче е съзряло психически. Някои и на 20 са тъпи путки, някои на 16 са готови за това, според мен. много е индивидуално.

likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos
    Жорето ме изкефи :В

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ми, 18 като че ли е златната възраст.

И винаги вторите деца са по-разпасани.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ми, 18 като че ли е златната възраст.

И винаги вторите деца са по-разпасани
    .
    в грешка си, аз съм 2-ро дете и съм доста по - добре от брат ми
    n00bs

likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos
    аз имам 2годишна връзка и се запознах с родителите му на третия месец :з
    нашите са по-консервативни и имахме малко разногласия..но всичко си е индивидуално (подкрепа за Жори)

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    рядкост.... мои познати/приятели/съученици дето имат по големи братя/сестри си личи от километри,че наистина е така... смисъл родителите са минали през тоя път и не са толкова строги,а другото вече си зависи от даден човек,но рядко някой на 13 ще има акъла да се държи добре след като някой не го подбутва към това начинание я с каране,я с наказване

давам пример - 2рите ми братовчедки... едната е 5 години по голяма от нас,другата е колкото мен ... по голямата е на 17 ( ще прави 18 ) и иска да ходи на дискотека,не я пускат,прибира се и изяжда шамар,тая дето е колкото мене от 15 ( пак навършени де) годишна ходи на дискотека и я пускат,нищо не и казват за алкохол примерно .. а кажи от коя ще стане по човек

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Stop being jealous , bitch

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    давам пример - 2рите ми братовчедки... едната е 5 години по голяма от нас,другата е колкото мен ... по голямата е на 17 ( ще прави 18 ) и иска да ходи на дискотека,не я пускат,прибира се и изяжда шамар,тая дето е колкото мене от 15 ( пак навършени де) годишна ходи на дискотека и я пускат,нищо не и казват за алкохол примерно .. а кажи от коя ще стане по човек
    ДДа ти кажа, и двете крайности не са много добър подход.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    ДДа ти кажа, и двете крайности не са много добър подход.
    абе да ти кажа не е точно така т.е. съгласна съм ама до някъде .... смисъл по голямата ми братовчедка им направи на пук ( ама то така де,да се усетят малко дали тогава или след 3 месеца все щеше да си иде на дискотека ) и не ги предупреди и късно се прибра и може би за това.. докато тая която е колкото мене си им казва и те щото са минали през това ( давате ли - не,ам да ама аз отивам) и не я спират ...

Мега фен
    Град
    <3
    Като изключим спането, всичкото, което изброи, го правех след 16.

Иначе мисля, че не е кой знае колко ненормално, стига въпросната двойка да не се мляска/натиска пред родителите, а по-скоро да си се държат като приятелчета, които ще учат/играят заедно. ^^

Ако аз имам детенце, дори на 14 да ми доведе гадженце вкъщи, ще се радвам и ще съм мила и ще ми е готино да ги опозная като двойка (без да нахалствам и да съм като досадна майка ^^).
    При всички случаи, ще си науча детенцето да ми споделя всичко и да съм му приятелче. ^
    Последно редактирано от ShtrudeL : 03-23-2013 на 10:21
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    Щруделче ми дай да ти надуем коремчето от сега :P

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    Ся.. харесвам приятеля и, свястно момче ама..тя прекалява.
    Това е и отговорът на въпроса ти. Ако е свестен, какъв е проблема да висят у вас? А от гледна точка на родителите ти по-добре ли е да не знаят за него, а те да висят някъде другаде и вашите да се филмират какво се случва с нея, след като всъщност няма причина да се филмират? Като го познават и знаят, че е свестен, е по-добре и за тях, а като са у вас означава, че имате представа какво правят и че не висят в някаква наркокомуна по цели дни.

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ъм... такова нещо като на колко години няма... ти можеш и на 15 да си и да имаш едногодишна връзка и естествено да им се наложи да се познават,може да си на 25 и да имаш едномесечна и да решиш,че не е време да ги запознаеш или да прецениш,че може би няма да си още дълго с тоя човек и няма смисъл .. а запознанства от типа на '' това ми е гаджето,ще спи у нас,чао'' са ми противни... по принцип става без да го планираш .. за спането -зависи мноооого от родителите ама много
    .

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    ++++++++++++++++++++++++

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    И винаги вторите деца са по-разпасани.

уууу протестирам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове