- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздвоена съм между 2-ма....
Този, който заминава за САЩ, естествено! Иначе как ще пуснеш скоро тема "Приятелят ми заминава за Америка. Нещастна сЪм"
Аз мислех, че на тоя въпрос трябва всеки сам да си отговаря.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Aко се чудиш между двама винаги избирай втория, защото ако първия беше достатъчно подходящ нямаш да има втори !![]()
^Ма как сте се налапали с клишета, ужас...
Само я подстрекавате да стане контингент на кожно-венерическия диспансер /ДД/![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
хахаха направи си една тройка и повече не се занимавай с глупости![]()
Ооооо тва ти си го прецени! Ти си знаеш дали искаш нещо старо, нещо, което вече познаваш... или нещо ново. Има си две гледни точки. Едната е защо да се връщаш там,където си плюла... ти веднъж като си прочела една книга и знаеш какво ще стане прочиташ ли я отново? Другия вариант е, ако още си обичаш бившия, защо да си губиш времето с ново момче,което не познаваш и което може да нараниш...? Хвърляй ези - тура, докато монетата падне в ръката ти, ти сама ще знаеш кой ще искаш да се падне![]()
Aз 1 път бех раздвоен между 3.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Бившия
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Де и моите бивши да имаха такива приятелки да я съветват да "Ме изчука"
По принцип втория, иначе нямаше да си го харесаш.
Но в случая нито един от двамата - единия е загубил шанса си и е глупаво да се върнеш назад. Другият пък заминава за САЩ и едва ли ще ти е приятно.