- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време издържате без секс?
Най-много сте ми смешни като говорите за хигиена![]()
![]()
90% сте девствени, а пред аудиторията във форума се "eбeте" с всяка която ви е казала здрасти... Поколението което расте е геймърско, пикльовците по цял ден зяпат монитора а пиклите търсят баткото с колата да им тегли едно мъдо....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
18та година вече
Последно редактирано от ccdesigns : 03-22-2013 на 16:14
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Дълго. Прекалено дълго. 8 месеца атм. Не ми пречи толкоз много.
Най-много съм била на сухо един месец.Иначе мога да издържа. Не е приятно, но няма и да се тръшна да рева.
Последно имах дълга суша, 3м. и половина, ни бях имала такава.
Ама мотаех някакъв младеж 1 на две седмици, работех си и си четях, купонясвах си, като развалих сушата се изпенсионерих пак.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
колкото трябва да намеря подходящия човек а не да задоволявам магистралата на всеки тираджия мъжкия нагон ....
най-много съм издържала 5 месеца и половина
Като гледам ''дългите'' ви сухи периоди .......![]()
Аз стоях без секс година и половинаи дори не ми липсваше, нямах желание, когато нямах до себе си човек, с когото искам да бъда.
Явно не си толкова сексуална натура и отдаваш по-голямо значение на други неща.
Welcome to the Jungle...
Аааааа, не е вярно, приятелят ми друго казва.Просто е до желанието, когато нямах стабилен човек до себе си, който да ме обича и уважава, да ме прави щастлива в емоционален план, нямах желание и за секс. Сега е точно обратното.
Най-дългия период в който не съм правила секс е 2 месеца и 8 дни ТОЧНО! Когато приятеля ми беше извън България.
Връзката от разстояние е много кофти...ама точен брой период не мога да кажа, по 2-3 месеца средно
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Много време.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
14 часа максимум и почвам да откачам ........ иначе най-дългото засушаване беше 6 дена![]()
Watch out , we have a playboy here...
Както казах 11 месеца ми беше рекорда , и повече щях да издържа , сигурна съм...ама се радвам ,че не ми се наложи.
Сега 3 месеца съм на сухичко,щото мъжо ми бачка надалеч, но се връща след седмица. Та...не ми е такава болка за умиране.
maDamn
Ох, по принцип не обсъждам такива неща по форумите, но от година си нямам приятел и следователно от толкова.
Ами 3 седмици някъде.Много са ми,почвам да ставам нервна и трудно се съсредоточавам.![]()