.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Коли.

Hybrid View

Супер фен Аватара на Pug_306
    Хахахха просто като ти прочета поста повече няма какво да те коментирам, карай си гнилоча както искаш, даже вземи го напълни до клапаните с масло, поне там да не хване ръждата и мини 40000 след последната си смяна,ако искаш сложи и чисто малко да ти пообере луфтовете Ай върви сега се ограмотявай в проядения ви клуб Като навъртиш едни 190 000 км,смениш няколко коли , запознаеш малко с принципите на моторите за вътрешно горене,като смениш няколко мотора и няколко инсталации по коли и направиш нещо като цяло с двете си ръце,различно от заводското по тази кола, ела пак ми се обади и да си поговорим за коли, дотогава успех

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Хахахха просто като ти прочета поста повече няма какво да те коментирам, карай си гнилоча както искаш, даже вземи го напълни до клапаните с масло, поне там да не хване ръждата и мини 40000 след последната си смяна,ако искаш сложи и чисто малко да ти пообере луфтовете Ай върви сега се ограмотявай в проядения ви клуб Като навъртиш едни 190 000 км,смениш няколко коли , запознаеш малко с принципите на моторите за вътрешно горене,като смениш няколко мотора и няколко инсталации по коли и направиш нещо като цяло с двете си ръце,различно от заводското по тази кола, ела пак ми се обади и да си поговорим за коли, дотогава успех
    ела да видиш дали е гнилоч ? ти си карай женското 306 проверявай го ще кажеш че живееш за него по 10 пъти на ден и се кефи немското си е немско, французите ще правят коли когато ромите почнат да праят смартфони
    закво ми е да сменям коли ? закво ми е да сменям мотори ? моя си предостатъчен, гори повече но върви и при настъпване не гори и грам масло тръгнал съм да сменям колата
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 03-26-2013 на 14:49

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си