Ами с варени картофи, после ги белиш стискаш ги с там има едно за мачкане на картофи ( излизат на "червейчета" ) и после с краве масло и прясно мляко И по енергично с вилицата
Между другото, аз не препоръчвам да варите картофите на кубчета, защото се размиват и им бяга нишестето. Това е добре само за яхнии, след което се запазва целият бульон. Но от др страна е много бърз еквивалент за сваряване. Също така не препоръчвам пасирането на картофите, наистина е един много разпространен и лесен начин, но пък започват да се "влачат" Има си разлика между пасирано пюре и другото, както между чукано кьопоолу и пасирано.
Иначе, аз имам малко изкривяване относно приготвянето на меса и тем подобни неща, не че се заяждам.
Последно редактирано от draid : 03-26-2013 на 20:55